Η Πρόεδρος & CEO της GM Mary Barra μιλά για το μέλλον

By  |  0 Comments

Η Πρόεδρος & CEO της General Motors, Mary Barra, θα απευθύνει χαιρετιστήρια ομιλία στο 16ο CAR-Symposium στο Bochum. Στο χαιρετισμό της, η Barra θα μιλήσει για το μέλλον της προσωπικής μετακίνησης που είναι ήδη σε πλήρη ανάπτυξη.

«Μέσα στην επόμενη πενταετία, η βιομηχανία αυτοκινήτου θα γνωρίσει περισσότερες αλλαγές από όσο τα τελευταία 50 χρόνια,” δήλωσε η Barra. «Η General Motors και η Opel είναι σε θέση να ηγηθούν αυτής της αλλαγής που θα περιλαμβάνει τα πάντα, από ηλεκτρικά οχήματα και ομαλή συνδεσιμότητα μέχρι κοινοχρησία οχημάτων (car-sharing) και τέλος αυτόνομη οδήγηση.»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο RuhrCongress στο Bochum την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, η Barra θα αναφερθεί λεπτομερώς στα βήματα που έχουν γίνει από τις GM και Opel ώστε να ανταποκριθούν στις νέες, συναρπαστικές αλλαγές και ευκαιρίες.

Το διεθνές CAR-Symposium διοργανώνεται από τον αναγνωρισμένο ειδικό της βιομηχανίας Καθηγητή Ferdinand Dudenhöffer και είναι από τα σημαντικότερα συνέδρια για εκπροσώπους της βιομηχανίας αυτοκινήτου σε Γερμανία και Ευρώπη με περισσότερες από 1.000 συμμετοχές. Κάθε χρόνο, κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας δεν χάνουν την ευκαιρία να δώσουν το παρών εκεί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.