Παγκόσμιο ντεμπούτο για το νέο Nissan Armada στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο (video)

By  |  0 Comments

H Nissan, συμμετέχει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο, πραγματοποιώντας το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου Armada, ενός full– size SUV, με κορυφαία τεχνολογία και επιδόσεις, που προορίζεται για τις αγορές της Αμερικανικής ηπείρου.

Το νέο Armada, “πατώντας” στην πλούσια κληρονομιά του καταξιωμένου Patrol, προορίζεται κυρίως για οικογένειες που εξορμούν στη Βόρεια Αμερική, όντας ένα δυνατό, ανθεκτικό και αυθεντικό full-size SUV που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ επιβάτες. Έχοντας στο DNA του την περιπέτεια, το νέο Armada έχει δυνατότητα ρυμούλκησης σχεδόν 4 τόνων, τόσο στην έκδοση 2WD όσο και στη 4WD.

To ανασχεδιασμένο αμάξωμα του Armada διαθέτει μια “επιθετική” εμφάνιση, με την χαρακτηριστική μάσκα σχήματος V της Nissan εμπρός, με στάνταρ LED φώτα για τη μεσαία σκάλα, όπως και με LED φώτα ημέρας. Εξίσου δυναμική είναι και η όψη στην πίσω πλευρά του μοντέλου, με τα πίσω φώτα να δίνουν έντονα το στίγμα τους.

Στο εσωτερικό του νέου Armada κυριαρχεί το στυλ, η ευρυχωρία, η πολυτέλεια και η άνεση των επιβατών, με έμφαση στην ηχομόνωση και τον κλιματισμό της καμπίνας. Τα ιδιαιτέρως χαμηλά εσωτερικά επίπεδα θορύβου, επιτυγχάνονται χάρη στη χρήση ειδικών ακουστικών κρυστάλλων στο παρμπρίζ και στα μπροστινά πλευρικά παράθυρα, καθώς και με τη διευρυμένη χρήση ηχοαπορροφητικών υλικών. Επιπλέον, το νέο Armada προσφέρεται με έναν εξαιρετικό στάνταρ εξοπλισμό, όπως το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με τις λειτουργίες NavTraffic και NavWeather (διατίθενται στις ΗΠΑ), συνοδευόμενο από έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και ηχοσύστημα 13 ηχείων της Bose®.

Με κινητήρα βενζίνης V8, 5.6 λίτρων, το νέο Armada έρχεται με αυξημένη ιπποδύναμη που αγγίζει τους 390 ίππους, καθώς και με αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων.

Απολαύστε το θηριώδες Armada στο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.