Στο δρόμο για τη Γενεύη

By  |  0 Comments

Έχοντας διανύσει περισσότερα από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει από το Λος Άντζελες στο κέντρο της Ρώμης, σε συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρας στο Motor Show της Καλιφόρνια στις 18 Νοεμβρίου, το Fiat 124 Spider είναι τώρα έτοιμο να εμφανισθεί στους ιταλικούς δρόμους.

Πρώτη στάση η Ρώμη με τους γεμάτους ιστορία δρόμους και τα μοναδικά χρώματα.

Συνάντηση που συνδέει την παράδοση με την καινοτομία, κάνοντας το Fiat 124 Spider μέρος του σκηνικού της «Dolce Vita» του Φελίνι, και δίνοντάς την ευκαιρία να επισκεφτεί το Κολοσσαίο και να κινηθεί κατά μήκος του Τίβερη.

Το νέο 124 Spider γίνεται ένα με το μοναδικό τοπίο της Ρώμης, δίνοντας στην επιτομή του ιταλικού στυλ την κατάλληλη δόση καινοτομίας.

Από τα σημεία που περνά, οι επιδόσεις και η εμφάνισή κάνουν τους Ρωμαίους να κοντοστέκονται για να θαυμάσουν αυτό το παράδειγμα της ιταλικής τελειότητας. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι Ιταλοί δεν μπορούν ποτέ να αντισταθούν στο όμορφο.

Εσείς είστε έτοιμοι για την επόμενη ευρωπαϊκή στάση ; 

Σύντομα θα μάθουμε τον επόμενο προορισμό .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.