Το Fiat 124 Spider στη Μαδρίτη

By  |  0 Comments
Έχοντας ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό του ταξίδι από την ιστορική του βάση – τη Ρώμη, το νέο Fiat 124 Spider είναι έτοιμο για τη δεύτερη στάση του. Προορισμός αυτήν τη φορά η ηλιόλουστη και γεμάτη φίλους του ιστορικού ονόματος, Μαδρίτη.

Νευρικό και σαγηνευτικό, γεμάτο με αυτοπεποίθηση που θυμίζει την αρκούδα – το σύμβολο της Puerta del Sol – το roadster καταφθάνει στην Ισπανική πρωτεύουσα και κλέβει τις εντυπώσεις. Μια εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινής ζωής της πόλης.

Ανάμεσα σε μια σύντομη σιέστα και ένα ποτήρι σαγκριά, το Fiat 124 Spider γίνεται μέρος  της πόλης, εξερευνά τους ρυθμούς της, διασχίζει την Piaza Mayor, και ανακαλύπτει τα χρώματα και το «άρωμά» των γειτονιών της. Με ευέλικτη, ανάλαφρη αλλά και στιβαρή κίνηση, όπως οι χορευτές του φλαμένκκο, το νέο Spider διασκεδάζει προκαλώντας τα βλέμματα με το αλάνθαστο στυλ του που γίνεται ένα με το Ισπανικό ταμπεραμέντο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.