Το Νέο NP300 NAVARA στις εκθέσεις της Nissan 

By  |  0 Comments

Το νέο, εντυπωσιακό pick–up της Nissan, αναμένεται στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων της φίρμας στην Ελλάδα, στο τέλος του Φεβρουαρίου.

Έχοντας ήδη στις αποσκευές του, το διεθνές βραβείο του International Pick-up  για το 2016, το νέο Nissan NP300 NAVARA, ετοιμάζεται να πατήσει επί Ελληνικού εδάφους, θέτοντας  ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των  pick-up. Με κληρονομιά την πλούσια εμπειρία 80 ετών της Nissan στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το νέο NP300 NAVARA εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του, την φινέτσα του, τις καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνει, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση, τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου, που ξεπερνά τα εσκαμμένα !

Το νέο μοντέλο αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο  που, σε συνδυασμό με  μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς αλλά και της πρακτικότητας.  Χρησιμοποιώντας το ίδιο DNA με τα καταξιωμένα crossover της Nissan, όπως τα κορυφαία Qashqai, X-Trail και Juke, το νέο NP300 NAVARA φέρνει μια νέα αντίληψη στην κατηγορία των pick-up, που πολλοί ανταγωνιστές του θα ζηλέψουν.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών  ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το νέο Nissan NP300 NAVARA, διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για  να ανταπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Επιπλέον, η πλούσια γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ που ταιριάζουν “γάντι” στο νέο Nissan NP300 NAVARA, είναι σίγουρο πως θα συναρπάσουν τους υποψήφιους αγοραστές,  που επιζητούν το καλύτερο για το καλύτερο pick-up της χρονιάς !

Μια πλούσια “γεύση” από το νέο Nissan NP300 NAVARA, μπορείτε να πάρετε στο επίσημο site της Nissan στο http://www.nissan.gr/vehicles/commercial/np300

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.