Ανάβαση Διονύσου στις 24/4 (upd)

By  |  0 Comments

Το Αθλητικό Σωματείο, Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής – ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. – ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Ανάβασης Διονύσου, στις 23 & 24 Απριλίου 2016.

Η Ανάβαση Διονύσου έρχεται να αντικαταστήσει την Ανάβαση Δερβενοχωρίων και αποτελεί τον 2ο Γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, αναβιώνοντας ένα αγώνα ο οποίος  έγινε για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του έτους 1976.

Σαράντα χρόνια μετά δίνεται η ευκαιρία στους παλιότερους να αναπολήσουν και στους νεότερους να γνωρίσουν  και να δοκιμάσουν αυτή την διαδρομή.

Το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. έχοντας πάντα ως στόχο του την ασφαλή και άψογη διοργάνωση φροντίζει για την προετοιμασία ενός αγώνα που θα ικανοποιήσει τους συμμετέχοντες και θα κερδίσει το ενδιαφέρον θεατών και πληρωμάτων, σε μια μοναδική Ιστορική διαδρομή.

Σημαντική η υποστήριξη της Τοπικής Κοινωνίας η οποία βρίσκεται δίπλα στην οργανωτική επιτροπή,  αγκαλιάζει και στηρίζει τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Το πρόγραμμα:

―​Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής​ Τετάρτη​ 6 Απριλίου 2016.

―​Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής​ Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00.

―​Διανομή Αριθμών Συμμετοχής στους αγωνιζομένους ​Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 7:30π.μ.-9:30π.μ.​στο χώρο του διοικητικού ελέγχου.​

―​Διοικητικός Έλεγχος / Έλεγχος Εξακρίβωσης αυτοκινήτων​Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στα γραφεία του σωματείου ​μας Κύπρου 76 Περιστέρι από 15:00 -22:00. Για οδηγούς ​της περιφέρειας το Σάββατο το πρωί στο χώρο των ​Pits 07:30π.μ.-09:30π.μ.

 Υποχρεωτική ενημέρωση αγωνιζομένων​Σάββατο 09:30 το πρωί.

 1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών​Σάββατο 09:45 το πρωί.

―​Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων​Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 09:45π.μ. στη γραμματεία στο ​χώρο των Pits.

―​Χρονομετρημένες Δοκιμές ​Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 10:00π.μ. Νέα Μάκρη από την ​Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο.

―​Εκκίνηση Αγώνα​Κυριακή 24 Απριλίου ώρα 10:00π.μ. Νέα Μάκρη από την ​Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο.

―​Τελικός Τεχνικός Έλεγχος ​Κυριακή 24 Απριλίου μετά το τέλος του Αγώνα στον τερματισμό της διαδρομής.

―​Δημοσίευση Αποτελεσμάτων ​Κυριακή 24 Απριλίου στην γραμματεία στην Περιοχή ​Ανατολή,30΄ λεπτά μετά τη λήξη του Parc Ferme.

―​Απονομή Επάθλων​Κυριακή 24 Απριλίου, μία ώρα μετά την Δημοσίευση των ​αποτελεσμάτων στην Νέα​ Μάκρη. Ο χώρος θα ​ανακοινωθεί με Δελτίο Πληροφοριών.

image

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.