Η VΕ 2 Rally Team με το «δίδυμο» Β. Βελάνης – Γ. Βελάνης στο 37ο Ολυμπιακό Ράλλυ

By  |  0 Comments

Η VΕ 2 Rally Team και το πλήρωμά της, Βασίλης Βελάνης – Γιάννης Βελάνης συνεχίζουν δυναμικά στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στηρίζοντας τον για ακόμη μια χρονιά με την συμμετοχή τους σε όλο το θεσμό του 52ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με το γνωστό και αναβαθμισμένο πλέον Mitsubishi EVO IX στα χρώματα της Serkova Vodka. Στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση του αυτοκινήτου και φυσικά την διεκδίκηση μια υψηλής θέσης στην γενική κατάταξη.

Το «δίδυμο» Βελάνης – Βελάνης θα κάνει την εμφάνιση του στον πρώτο αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα, το 37ο Ολυμπιακό Ράλλυ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου στον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή του, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η πανηγυρική εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 21.00 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου ενώ το πρωί της Κυριακής τα πληρώματα θα εκκινήσουν στις 9.00 π.μ. για να πραγματοποιήσουν τη διαδρομή των δύο (2) χωμάτινων ειδικών διαδρομών (Φολόη – Νεμούτα), όπου θα διεξαχθούν επί 3 φορές η κάθε μία καλύπτοντας συνολικά τα 85,5 χιλ.

Την προσπάθεια αυτή υποστηρίζουν, ο μέγας χορηγός της ομάδας η Vodka Serkova και τα ελαστικά Pirelli.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.