ΚΥΠΕΛΛΟ RΕGULARITY ΦΙΛΠΑ 2016

By  |  0 Comments

Η ΦΙΛΠΑ προκηρύσσει το “ΚΥΠΕΛΛΟ RΕGULARITY ΦΙΛΠΑ 2016” στο οποίο θα περιλαμβάνονται οι εξής Εκδηλώσεις :

Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας ΦΙΛΠΑ-ΣΙΣΑ (5 – 6 Μαρτίου)
Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ (9 – 10 Απριλίου
Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ (22 – 25 Σεπτεμβρίου)
Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ (19 – 20 Νοεμβρίου)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ RΕGULARITY ΦΙΛΠΑ 2016 θα υπάρχει ξεχωριστή βαθμολογία για Οδηγούς και Συνοδηγούς. Οι κατηγορίες A έως D συγχωνεύονται σε μία ενιαία Κατηγορία Α-D. Τόσο στην Γενική Κατάταξη όσο και στις Κατηγορίες παλαιότητας FIVA (Α-D, E, F, G) στους νικητές θα απονέμονται οι παρακάτω βαθμοί:

1ος 20 βαθμοί   6ος 10 βαθμοί   11ος 5 βαθμοί
2ος 16 βαθμοί   7ος   9 βαθμοί   12ος 4 βαθμοί
3ος 14 βαθμοί   8ος   8 βαθμοί   13ος 3 βαθμοί
4ος 12 βαθμοί   9ος   7 βαθμοί   14ος 2 βαθμοί
5ος 11 βαθμοί  10ος  6 βαθμοί    15ος 1 βαθμός

Πρόσθετο συνολικό bonus 15 βαθμών θα δίδεται τόσο στην Γενική Κατάταξη όσο και στην κατάταξη των Κατηγοριών σε όσους έχουν τερματίσει σε όλες τις Εκδηλώσεις του Κυπέλλου.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, τόσο για το κύπελλο Γενικής Κατάταξης όσο και για τα Κύπελλα Κατηγοριών προηγείται ο οδηγός ή συνοδηγός με τις περισσότερες διακρίσεις από την 1η ως την 15η θέση των Κατατάξεων Γενικής ή Κατηγοριών κάθε Εκδήλωσης.

Στις πολυήμερες Εκδηλώσεις (Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας ΦΙΛΠΑ-ΣΙΣΑ, Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ & Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ) , όσον αφορά το ΚΥΠΕΛΛΟ, θα υπάρχει ξεχωριστή βαθμολογία ανά ημέρα.

ΕΠΑΘΛΑ

Κύπελλα απονέμονται στους έξη (6) πρώτους Οδηγούς και Συνοδηγούς της Γενικής Κατάταξης καθώς και στον πρώτο Οδηγό και Συνοδηγό κάθε Κατηγορίας. Οι 6 πρώτοι νικητές της Γενικής Κατάταξης δεν συμμετέχουν στην απονομή Κυπέλλων στις Κατηγορίες.

ΓΕΝΙΚΑ

Η ΦΙΛΠΑ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να μεταβάλει την ημερομηνία οιασδήποτε Εκδήλωσης του Κυπέλλου. Μετά από κάθε Εκδήλωση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ θα δημοσιεύεται επικαιροποιημένος Πίνακας Βαθμολογίας του ΚΥΠΕΛΛΟΥ στην ιστοσελίδα της ΦΙΛΠΑ. Κατά τα λοιπά ισχύει ο “Πάγιος Κανονισμός Ράλλυ Ακριβείας – Regularity της ΦΙΛΠΑ “

SISA-PHILPA_CLASSIC_2016_POSTER

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.