Στην κορυφή και φέτος το Renault Kangoo

By  |  0 Comments

Το Renault Kangoo, το best seller επαγγελματικό όχημα, αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη διατήρηση για 18η συνεχόμενη χρονιά, της 1η θέσης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη από τη Renault. Τώρα αναβαθμισμένο με το νέο πακέτο PRO+, το Renault Kangoo είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Το Renault Kangoo αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων. Έχοντας δημιουργήσει μια μακρά παράδοση χάρη στον αποδοτικό του χαρακτήρα, την πρακτικότητα, αλλά και την αξιοπιστία, το Renault Kangoo αποτελεί πέρα από το best seller της γαλλικής μάρκας και έναν από τους βασικούς συντελεστές στη διατήρηση της 1ης θέσης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη από τη Renault για 18η συνεχόμενη χρονιά!

Με αφορμή αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία, τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi αναβαθμίζονται αποκτώντας το πακέτο εξοπλισμού PRO+, το οποίο έρχεται να προστεθεί στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου. Το πακέτο PRO+ περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, υπολογιστή ταξιδίου, ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος κάθισμα οδηγού και κονσόλα – υποβραχιόνιο. Επίσης, αυξημένο είναι και το ωφέλιμο φορτίο που πλέον φτάνει τα 750kg.

Το πακέτο εξοπλισμού PRO+ έρχεται να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο έναν από τους πιο αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες Diesel της αγοράς, τον 1.5 dCi (90 & 110 ίπποι), ο οποίος χαρακτηρίζεται εκτός των άλλων και από το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος λειτουργικών εξόδων, στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος. Παράλληλα όπως και στο παρελθόν οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν χωρίς επιπλέον χρέωση το διαχωριστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους:

1)    Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό ΜΕ τζάμι και μονό κάθισμα συνοδηγού κατάλληλο για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

2)    Πλήρες, ανοιχτό, μεταλλικό ανοιγόμενο διαχωριστικό πλέγμα & αναδιπλούμενο μονό κάθισμα συνοδηγού για επιμήκυνση χώρου φόρτωσης.

3)     Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό ΜΕ τζάμι, 2πλό κάθισμα συνοδηγού, άδεια κυκλοφορίας για 3 άτομα & κατάλληλο για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τα νέα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi με το πακέτο PRO+, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, και δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης ξεκινούν την πορεία τους στην Ελληνική αγορά με τιμές από 14.998 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.