To ιστορικό Motosport στα περίπτερα

By  |  0 Comments

Το περιοδικό μοτοσυκλέτας ΜOTOSPORT (με εκδότη τον Δημήτρη Παπανδρέου) κυκλοφορεί και πάλι σαν ΜΗΝΙΑΙΟ στα περίπτερα όλης της χώρας (κάθε 15 του μήνα).

Στο τεύχος (Νο2) που κυκλοφορεί, παρουσιάζονται σε δοκιμή πολλές μοτοσυκλέτες, με ένα ξεχωριστό όμως τρόπο, αφού υπάρχει και αναφορά στην εξέλιξη του κάθε μοντέλου μέσα στα χρόνια, αλλά και στην Ιστορία του εργοστασίου.

Ξεχωρίζει, σαν κεντρικό θέμα, η δοκιμή πίστας της Yamaha YZF R1-Μ στις Σέρρες, αλλά και το πρώτο μιάς σειράς άρθρων για τους Μεγάλους αναβάτες του παρελθόντος, με αφιέρωμα στον Σαντιάγκο Χερρέρο.

Ακόμα, δοκιμές των Ducati Scrambler, Suzuki GSX-S 1000 και V-Strom 650, Moto Guzzi V7 II Special, Yamaha ΧV 950, Aprilia Caponord 1200, Vespa Primavera 150, κ.α.

Τέλος, δύο «συγκριτικά» του σήμερα με το χτες, των Honda CBR 500R και CB 500 Four, και του Kawasaki Ninja 300 με το δίχρονο KR-1S 250.

Το περιοδικό υπάρχει σε όλα τα περίπτερα και σημεία πώλησης Τύπου, ενώ τα καθημερινά νέα της μοτοσυκλέτας (νέα μοντέλα, αγώνες, εκδηλώσεις, εκθέσεις) αναρτώνται στο site του MOTOSPORT www.motosport.com.gr.

Το «ιστορικό» περιοδικό μοτοσυκλέτας MOTOSPORT που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1978, ολοκληρώνει την «επιστροφή του στα περίπτερα» μετά το συλλεκτικό τεύχος του 2014-15, με την κανονική κυκλοφορία του, ως μηνιαίο πλέον.

Θα κυκλοφορεί στις 15 κάθε μήνα ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλο αριθμό τευχών, και σε λογική τιμή πώλησης (3,50 Ευρώ).

Motosport

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.