Βραβείου καλύτερου εισαγωγέα Peugeot παγκοσμίως για τον Όμιλο Συγγελίδη

By  |  0 Comments

Μία διεθνή και ιδιαίτερα σημαντική διάκριση κέρδισε η Peugeot στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σήμερα, μια δυναμική ελληνική επιχείρηση μπορεί να κερδίσει διεθνή αναγνώριση.

Η αναγνώριση αυτή ήρθε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ομίλου PSA (Peugeot & Citroën) κ. Carlos Tavares, o οποίος σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι στις 13 Μαρτίου 2016, και σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρέδωσε στους κ.κ. Γιάννη Συγγελίδη και Πολυχρόνη Συγγελίδη το βραβείο «Best Importer President Award 2015», εξαίροντας τις επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Πρόεδρος του Ομίλου PSA κ. Carlos Tavares, έκανε ειδική μνεία στα ποιοτικά επιτεύγματα της ελληνικής αντιπροσωπείας, επιπλέον των ποσοτικών κριτηρίων όπως η εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Peugeot στην Ελλάδα, μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014, το οποίο από 2,5% το 2013, αυξήθηκε σε 3,1% το 2014 και εκτινάχθηκε σε 6,7% το 2015 ξεπερνώντας όλα τα προγνωστικά!

Η διεθνής διάκριση για την Peugeot στην Ελλάδα, είναι η καλύτερη απόδειξη, ότι οι επενδύσεις που έχουν γίνει από τον Όμιλο Συγγελίδη και από το επίσημο δίκτυό του καθώς και η εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου,  αποφέρουν καρπούς εκτοξεύοντας την προτίμηση του Ελληνικού κοινού για την Γαλλική premium μάρκα.

Στη φωτογραφία από αριστερά:

Denis Martin European Operational Director, Πολυχρόνης Συγγελίδης , Carlos Tavares – Πρόεδρος του Ομίλου PSA, Γιάννης Συγγελίδης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.