H Goodyear αποσπά τη διάκριση «Most Admired in the World»

By  |  0 Comments

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Goodyear, τιμήθηκε με τη διάκριση της «πιο θαυμαστής» εταιρείας κατασκευής ελαστικών στον κόσμο από το περιοδικό Fortune.

Η Goodyear αναδείχθηκε 1η εταιρία με Αμερικάνικη έδρα και 3η στη συνολική κατάταξη στην κατηγορία των «κατασκευαστών ανταλλακτικών». Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτή την κατηγορία η εταιρεία πήρε την 3η θέση σε πέντε, από τις εννέα συνολικά παραμέτρους που ελήφθησαν υπ’  όψιν στην αξιολόγηση του θεσμού, ενώ κατέλαβε την 4η θέση σε άλλες τρεις.

H Goodyear ξεπέρασε με μεγάλη διαφορά, τους κύριους ανταγωνιστές της στον τομέα των ελαστικών, τόσο στη συνολική κατάταξη όσο και στις 9 επιμέρους παραμέτρους αξιολόγησης.

Η λίστα με τις «πιο θαυμαστές εταιρίες» του περιοδικού Fortune, ξεκίνησε το 1983 και θεωρείται ο πιο αξιόπιστος δείκτης εταιρικής φήμης. Προκύπτει από την αυστηρή αξιολόγηση 4.000 περίπου στελεχών, διευθυντών επιχειρήσεων και αναλυτών ασφαλείας που κρίνουν τη συνολική φήμη των εταιρειών στους τομείς της καινοτομίας, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, της διαχείρισης των assets, της εταιρικής υπευθυνότητας, της διαχείρισης ποιότητας, της οικονομικής διαφάνειας, των μακροπρόθεσμών επενδύσεων, της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας.

Το περιοδικό Fortune Ιδρύθηκε το 1930, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά περιοδικά του κόσμου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.