Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM έτοιμη για το ΠΠΤ2016

By  |  0 Comments

Το ΠΠΤ2016 (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2016) ξεκινά την Κυριακή 17 Απριλίου στην πίστα της Τρίπολης και η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για 4η χρονιά τη μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία Formula Extreme με την Ducati Panigale  και οδηγό τον 9 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Σάκη Συνιώρη. Χορηγοί της προσπάθειας είναι η ΕΚΟ, η SAP, η SIKKENS και η Ducati Financial Services. Τεχνικοί χορηγοί είναι η Dunlop, η Audi και η Rise.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα έγινε στην πίστα των Μεγάρων και η εξέλιξη και ρύθμιση της μοτοσυκλέτας συνεχίστηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας, με τον οδηγό και τον Service Manager Μάκη Παπαδόπουλο να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία.

Το Σάββατο στη διάρκεια των δοκιμών για τον αγώνα θα γίνει η παρουσίαση των νέων χρωμάτων της μοτοσυκλέτας για την εφετινή χρονιά, μια παρουσίαση που θα είναι διαθέσιμη στους Ducatisti και τους όλους τους φίλους των 2 τροχών, μέσω των κοινωνικών δικτύων της Ducati Hellas, στο Facebook, στο Twitter και το You Tube.

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Service Manager Ducati

Οι δοκιμές της ομάδας πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς τελείωσαν με επιτυχία, αφού ρυθμίσαμε την Ducati Panigale στα μέτρα και τη θέση οδήγησης που ταιριάζει στον Σάκη. Στο θέμα του κινητήρα βρήκαμε τις παραμέτρους που θα βοηθήσουν τον οδηγό μας να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τη μεγάλη ιπποδύναμη, ενώ στις αναρτήσεις κάναμε ένα ακόμη βήμα, μετά τις αρχικές δοκιμές μας. Θεωρώ ότι στην Τρίπολη θα παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο”.

ΣΑΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ

Όσο περισσότερο οδηγώ την Panigale, τόσο πιο άνετα αισθάνομαι μαζί της και μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ρυθμίσεων και προετοιμασίας και με λίγη δουλειά ακόμη την Παρασκευή και το Σάββατο στις δοκιμές της Τρίπολης θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ιδιαίτερα αυξημένο συναγωνισμό της κατηγορίας μας για το 2016. Περιμένω και προσκαλώ τους φίλους των αγώνων να μας υποστηρίξουν με την παρουσία τους”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.