Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

By  |  0 Comments

Με αυξημένο αριθμό συμμετοχών και ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε το φετινό Tweed Run που έχει καθιερωθεί στις Σπέτσες τα τελευταία τρία χρόνια. Από τις 15-17 Απριλίου 2016, μικροί και μεγάλοι φόρεσαν tweed και νintage ρούχα (όπως τραγιάσκες, παπιγιόν, κοτλέ παντελόνια, περίτεχνα καπέλα, τιράντες κ.α.) και συναντήθηκαν με τα ποδήλατά τους στην πλατεία του εμβληματικού Poseidonion Grand Hotel για μία μοναδική ποδηλατάδα που θύμιζε άλλη εποχή.

Ως χορηγός του Tweed Run, η ΜΙΝΙ προσέφερε χρήσιμα tips «καλής συμπεριφοράς» στους «gentlemen», προσέλκυσε πλήθος κόσμου στην Πλατεία Ποσειδωνίου με το νέοΜΙΝΙ Clubman και δημιούργησε έντονο ενθουσιασμό στο πλήθος συμμετέχοντας ενεργά στις διασκεδαστικές εκδηλώσεις των τριών ημερών.

Το νέο ΜΙΝΙ Clubman λανσάρει μία καινοτόμο φιλοσοφία στην premium compact κατηγορία συνδυάζοντας την λειτουργικότητα, την καθημερινή πρακτικότητα, τηνδιασκεδαστική οδήγηση και το εξατομικευμένο στιλ. Ως πλοηγός του αγώνα, το νέο μοντέλο καθοδήγησε τους ποδηλάτες μέσα από τις ειδυλλιακές τοποθεσίες του νησιού. Από το Παλιό Λιμάνι στον Φάρο, την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών καθώς και το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, οι tweeders απόλαυσαν το τσάι τους με θέα τον Αργοσαρωνικό, έκαναν στάση για πικ-νικ ακούγοντας ζωντανή μουσική από τους Johnny Vavouras & The Cadillacs, και συμμετείχαν στη διεκδίκηση βραβείου στις κατηγορίες “Καλύτερου Κλασικού Ποδηλάτου”, “Καλύτερου Ποδηλάτου Πόλης” και “Καλύτερου Διακοσμημένου Ποδηλάτου”.

Το καθιερωμένο moustache grooming και η περιποίηση παπουτσιών δεν μπορούσαν να λείπουν για τους άνδρες ενώ τις κυρίες αντίστοιχα περίμενε ένα beauty pageant χτενίσματος. Και τα δύο στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα απογευματινά καλλιστεία όπου απονεμήθηκαν βραβεία σε κατηγορίες όπως “Καλύτερη Ενδυμασία Ανδρών”, “Καλύτερη Ενδυμασία Γυναικών” και “Καλύτερο Μουστάκι”.

Σχετικά με το Tweed Run

Tο Tweed Run είναι μία βόλτα με στιλ ποδηλατικό και ενδυματολογικό. Οι συμμετέχοντες βάζουν τα καλά τους, μειώνουν ταχύτητα και απολαμβάνουν τη διαδρομή, συναγωνίζονται για το ποιος φοράει το καλύτερο vintage σύνολο, χαλαρώνουν με μυρωδάτο τσάι και χαίρονται την εξοχή με ένα αυθεντικό πικ νικ. Το Tweed Run θεμελιώνεται στη φιλοσοφία περασμένων εποχών, βασισμένη στην αξία που δίνουμε στην κάθε στιγμή. Η βιασύνη δίνει τη θέση της στην απόλαυση, η πρόχειρη εμφάνιση στην προσεγμένη, η ασέβεια στην καλή συμπεριφορά, η ατομικότητα στην ομαδικότητα, η απαξίωση της φύσης στην εξύμνησή της.

P90216723_lowRes_mini-at-the-tweed-ru

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.