Η Vespa γιορτάζει τα 70στα της γενέθλια

By  |  0 Comments

Η Vespa, το απόλυτο ιταλικό σύμβολο, γιορτάζει στις 23 Απριλίου τα 70στα της γενέθλια και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά όλη την γκάμα. Μία σειρά από σύγχρονα, τεχνολογικά προηγμένα και φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα, με αδιαμφισβήτητο συνδετικό κρίκο μεταξύ τους τις στιλιστικές αναφορές στην πρώτη Vespa 98cc, που σηματοδότησε την έναρξη μίας μοναδικής και απαράμιλλης κληρονομιάς με παγκόσμια απήχηση.

Ήταν τον Απρίλιο του 1946 όταν κατοχυρώθηκε η πατέντα της Vespa. Σύντομα έκανε την εμφάνισή της, αρχικά στους ιταλικούς δρόμους και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο, ενώνοντας διαφορετικές γενιές σε ένα κοινό πάθος. Η πρώτη πραγματικά παγκόσμια μάρκα μετακίνησης, διάσημη και αγαπημένη σε όλο τον κόσμο, τώρα γιορτάζει τα γενέθλιά της με εξαιρετικές προσφορές αλλά και την παρουσίαση μίας νέας, πολυτελούς επετειακής σειράς.

Η νέα σειρά «Vespa 70°» παρουσιάζεται τώρα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης*. Μία εξαιρετική συλλογή Vespa, άρρηκτα συνδεδεμένη με την 70στη επέτειο, που προορίζεται να γίνει συλλεκτική. Η γρήγορη και ευέλικτη Vespa Primavera, η ναυαρχίδα GTS και η αξεπέραστη PX αποκτούν δύο αποκλειστικούς χρωματισμούς, γαλάζιο Azzurro 70 και γκρι Grigio 70, ειδικές αποχρώσεις που εκφράζουν την παράδοση της Vespa.

Οι εκδόσεις «Vespa 70°» γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές με μία σειρά αποκλειστικές λεπτομέρειες, όπως η νέα κομψή σέλα σε σκούρο καφέ χρώμα, με λογότυπο «Vespa 70°», τα αφιερωμένα γραφικά στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και το ειδικό «μαύρο» τελείωμα των τροχών. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από την κλασική πίσω σχάρα χρωμίου (σημείο αναφοράς στην κληρονομιά της Vespa) που φιλοξενεί μία κομψή τσάντα στον ίδιο χρωματισμό με τη σέλα, και φέρει το λογότυπο της 70στης επετείου.

Επιπλέον, ειδικά για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, σας περιμένει μία ακαταμάχητη προσφορά, που θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη νέα σας Vespa.  Με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, η Piaggio Hellas σας κάνει δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 480€! Η προσφορά ισχύει μόνο έως 31/5/2016.

Επισκεφτείτε τώρα ένα σημείο πώλησης Vespa, για να δείτε από κοντά όλη τη γκάμα και να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε άμεσα τα μοναδικά πλεονεκτήματα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

VESPA HAPPY DAYS

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.