Το Νέο SYNC 3 με Τεχνολογία CALM υπόσχεται Ήρεμα Ταξίδια

By  |  0 Comments

Ούτε τα οδικά έργα, ούτε οι λακκούβες ούτε τα μποτιλιαρίσματα. Για τους γονείς δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό στο ταξίδι από τη φασαρία των παιδιών στο πίσω κάθισμα.

Το νέο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 με τεχνολογία CALM μπορεί να βοηθήσει. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους οδηγούς να ενεργοποιούν φωνητικά τα παραμύθια Roald Dahl audiobooks ακόμα και να βρίσκουν ένα fast food λέγοντας απλά  “I’m hungry”.

Αλλά για τις περιπτώσεις όπου ακόμα και το φαγητό ή τα παραμύθια δεν είναι αποτελεσματικά, δημιουργήσαμε ένα νέο σύστημα που μπορεί αυτόματα να μειώνει το θόρυβο από τα πίσω καθίσματα.

Το Child Anarchy Layoff Mode – ή CALM – ενεργοποιείται φωνητικά μέσω του συστήματος SYNC 3.

Το CALM χρησιμοποιεί τεχνολογία παρόμοια με του Active Noise Control, που εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους θορύβους με αντίθετα ηχητικά κύματα από το ηχοσύστημα.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο, αλλά παρά το ότι δημιουργήσαμε διαισθητικά χειριστήρια και άνετα καθίσματα δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι για τους επιβάτες που προκαλούν στρες στους οδηγούς… μέχρι τώρα τουλάχιστον,» σχολίασε η Theresa Earthly, τεχνικός στο Ford Obtrusive Oscillation Laboratory.

«Το CALM είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μείωση υψίσυχνων θορύβων από τους νεαρούς επιβάτες, αλλά εξελίσσουμε και μία έκδοση κατάλληλη για να εξουδετερώνει και χαμηλότερες συχνότητες, όπως μιας… πεθεράς!»

Το CALM διατίθεται για παραγγελία από σήμερα, 1η Απριλίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.