Αποκαλυπτήρια για το NV300 της Nissan

By  |  0 Comments

Με την  πρώτη επίσημη εικόνα του ολοκαίνουργιου NV300, η Nissan αποκαλύπτει τον διάδοχο  του δημοφιλούς Primastar, που θα συμπληρώσει επάξια την γκάμα των  ελαφρών φορτηγών της φίρμας, μαζί με τα NV200 και NV400.

Με εμφανής την νέα φιλοσοφία που διέπει σχεδιαστικά τα νέα μοντέλα της Nissan, το νέο NV300 διαθέτει μια δυναμική εμφάνιση με κύριο χαρακτηριστικό  την γνωστή πλέον μάσκα τύπου V.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Nissan στο UEFA Champions League, το NV300 θα μεταφέρει την επίσημη σημαία του Τελικού της διοργάνωσης,  που θα πραγματοποιηθεί στο  στάδιο San Siro του Μιλάνου, στην Ιταλία. Η σημαία θα λάβει εξέχουσα θέση στο κέντρο του γηπέδου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αποτελώντας μια γνώριμη χαρακτηριστική εικόνα για τους χιλιάδες οπαδούς και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών του Τελικού, σε όλο τον κόσμο.

Το νέο NV300 αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Nissan στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα συνοδεύεται από την πρωτοποριακή εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση των πέντε ετών ή 160.000 χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένης και τη οδικής βοήθειας.

Περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τους ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες ντίζελ Euro6 του νέου NV300, όσο και για την ικανότητα φορτίου, αναμένεται να γίνουν γνωστές στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ανόβερου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.