Πλήρης έλεγχος και απολύμανση συστήματος κλιματισμού

By  |  0 Comments

Η Kosmocar – Volkswagen στο πλαίσιο της άνεσης και ασφάλειας των πελατών της, πραγματοποιεί Πλήρη Έλεγχο και Απολύμανση του συστήματος κλιματισμού.

Όπως είναι γνωστό, το σύστημα κλιματισμού σε ένα αυτοκίνητο εκτός από την άνεση και τον καθαρό αέρα, έχει επίσης μια πολύ σημαντική συνεισφορά στην οδική ασφάλεια, καθώς εμποδίζει το θάμπωμα των τζαμιών και προστατεύει αποτελεσματικά από την αλλεργική γύρη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε δάκρυσμα των ματιών κι επικίνδυνο φτέρνισμα.

Για παράδειγμα, ένα φτέρνισμα με 50 χλμ., σημαίνει ότι οδηγούμε «τυφλοί» για τα επόμενα 13 μέτρα!

Από σήμερα έως και τις 15/06/2016, στην ειδική τιμή των 29€, οι κάτοχοι αυτοκινήτωνVolkswagen μπορούν να πραγματοποιήσουν έλεγχο και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών Service της Kosmocar A.E.

Στην ενέργεια αυτή περιλαμβάνονται τα εξής:

Λειτουργία χειρισμού του κλιματισμού
Οπτικός έλεγχος όλων των εξαρτημάτων
Έλεγχος θερμοκρασίας αεραγωγών
Εργασία απολύμανσης
Απολυμαντικό σπρέι

Επιπλέον του ελέγχου στο σύστημα κλιματισμού, διατίθεται προνομιακό πακέτο για την αντικατάστασή του φίλτρου γύρης-σκόνης σε ειδική τιμή για πελάτες Volkswagen με επιπλέον κόστος έως 25€, το οποίο περιλαμβάνει:

Εξαγωγή φίλτρου γύρης
Καθαρισμός της περιοχής γύρω από το φίλτρο, για μακροχρόνια εξάλειψη από δυσάρεστες μυρωδιές και κατάλοιπα γύρης
Εγκατάσταση φίλτρου γύρης

Η αλλαγή του φίλτρου σκόνης και γύρης στο σύστημα κλιματισμού δεν πρέπει να γίνεται μόνο κατά την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διότι σε αυτό το σημείο, ήδη έχει μειωθεί η αποτελεσματικότητα του συστήματος κλιματισμού – με συνέπειες που μπορεί να επηρεάσουν την οδική ασφάλεια. Οι αεραγωγοί μεταφέρουν αρκετά πιο γρήγορα, γύρη, σκόνη και επιβλαβείς ουσίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε συμπτώματα κόπωσης και απώλεια συγκέντρωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν απευθείας on line ραντεβού στο κάτωθι link :

http://www.kosmocar.gr/VWServiceAppointment/Home/Step1

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.