Το 45ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ στη Λευκάδα

By  |  0 Comments

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΠΑ, ανακοινώνει με χαρά το «45ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2016», μια εκδήλωση κατηγορίας FIVA “A” ((υπό την εποπτεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου).

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από 22 μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2016 και θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη Λευκάδα. Δεκτά να συμμετάσχουν είναι οχήματα από το 1920 έως και το 1986.

Θα υπάρχουν δύο σημεία εκκίνησης της εκδήλωσης: Η Λειβαδιά για τα πληρώματα από την Αθήνα και την Β. Ελλάδα και η Ναύπακτος για τα πληρώματα από το εξωτερικό και την Πάτρα. Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στο πανέμορφο ξενοδοχείο “IONIAN BLUE” (www.ionianblue.gr) 5 αστέρων.

Οι συμμετέχοντες, όπως και πέρσι, θα έχουν την επιλογή να συμμετάσχουν στην “Regularity” ή στην “Touring” κατηγορία. Και οι δύο κατηγορίες θα ακολουθούν τις ίδιες διαδρομές, απλώς η κατηγορία Regularity περιλαμβάνει συνολικά 20 ειδικές διαδρομές ακριβείας ενώ η Touring μόλις 2 ειδικές διαδρομές ακριβείας την ημέρα. Και στις δύο περιπτώσεις οι μέσες ωριαίες ταχύτητες δεν θα υπερβαίνουν τα 50 χλμ/ώρα, όπως ορίζει η FIVA και θα είναι προσαρμοσμένες στην παλαιότητα των οχημάτων. Επίσης για ακόμα μία χρονιά θα έχουμε συνοδεία την Οδική Βοήθεια της Interamerican.

Η ομάδα που οργανώνει το Διεθνές Ράλλυ γίνεται χρόνο με το χρόνο πιο δυνατή και πιο αποτελεσματική στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

45_INTERNATIONAL_RALLY-page-001

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.