Το Citroen C4 Cactus πρωταγωνιστεί στο νέο Video Clip του Κώστα Μαρτάκη – “Πάντα θα ζεις” (video)

By  |  0 Comments

Το Citroen C4 Cactus πρωταγωνιστεί στους δρόμους, τραβώντας όλα τα βλέμματα θαυμασμού με την πρωτοποριακή του εμφάνιση! Αυτή τη φορά όμως, τράβηξε και όλα τα φώτα πάνω του, πρωταγωνιστώντας στο νέο video clip του δημοφιλέστατου τραγουδιστή  Κώστα Μαρτάκη, στη νέα του μεγάλη επιτυχία “Πάντα θα ζεις” κατακτώντας την κορυφή στα ελληνικά Official Charts!

Το C4 Cactus με τη μοναδική του εμφάνιση, έχει βραβευτεί ως “World Car Design 2015”, συνδυάζει ιδανικά το ξεχωριστό στυλ με την πρακτικότητα. Οι υπερσύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech  και πετρελαίου BlueHDi,  τεχνολογίας Euro 6 προσφέρουν κορυφαία δύναμη και οικονομία, καθώς και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στην έκδοση 1.6 BlueHDi 100 ETG S&S.

Η νεανική του σχεδίαση και το κεφάτο εσωτερικό, η παγκόσμια καινοτομία των airbumps, που προστατεύουν το αμάξωμα από μικροσυγκρούσεις και γρατζουνιές, οι αμέτρητες δυνατότητες διαμόρφωσης του εξωτερικού και της καμπίνας των επιβατών, ώστε δύσκολα ένα C4 Cactus να είναι ολόιδιο με ένα άλλο, ο πλούσιος εξοπλισμός του, οι μοναδικές τιμές για ένα crossover και το χαμηλό κόστος χρήσης καθιστούν το C4 Cactus ένα αυτοκίνητο με πολλά πρόσωπα.

Δείτε το νέο Video Clip του Κώστα Μαρτάκη “Πάντα θα ζεις”, από την Panik Platinum:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.