Νέος Επίσημος Διανομέας Citroen στα Νότια Προάστια

By  |  0 Comments

Η Citroen Ελλάς, καλωσορίζει στο επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων της, το νέο της Επίσημο Διανομέα στα νότια προάστια της Αθήνας, τη Citroen Synergy. Σκοπός η ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στην περιοχή των νοτίων προαστίων.

Αποστολή της Citroen Synergy Α.Ε. είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία της Citroen Ελλάς. Τόσο κατά την αγορά ενός CITROËN όσο και μετά από αυτήν, δημιουργώντας μια ειλικρινή, αναλλοίωτη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η Citroen Synergy Α.Ε. διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, μέσα από συνεχείς επενδύσεις, οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού της. Με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα, η Citroën Synergy Α.Ε. διαθέτει εγκαταστάσεις σε κομβικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο.

Οι εγκαταστάσεις της Citroen Synergy Α.Ε, βρίσκονται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 564B στην Αργυρούπολη. Θα μπορέσετε να δείτε όλα τα νέα μοντέλα της CITROËN και της DS Automobiles, καθώς και επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση πάντα με την εγγύηση της Citroen Synergy Α.Ε.

CITROËN SYNERGY A.E.
Επίσημος Διανομέας CITROËN & DS Automobiles
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 564B – 16 452, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210 – 9945900, www.citroensynergy.grE-mail: synergy_sales@citroennet.gr

Citroen_Synergy

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.