Ο Μιχάλης Κουτσουμπός με Honda CBR600RR στην κορυφή

By  |  0 Comments

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός με Honda CBR600RR, μία συμμετοχή της Honda Σαρακάκης πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας 2016 στην κατηγορία Supersport,  που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Μιχάλης Κουτσουμπός προηγείται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος με 70 βαθμούς, ενώ στην Τρίτη θέση του Πρωταθλήματος βρίσκεται ο Δημήτρης Καρακώστας που οδηγεί και αυτός CBR600RR με 36 βαθμούς.

Στα επίσημα χρονομετρημένα του Σαββάτου ο Μιχάλης Κουτσουμπός πέτυχε τον καλύτερο χρόνο και πήρε την pole position στον αγώνα της Κυριακής. Με την πτώση της καρό σημαίας στην πρώτη θέση πέρασε ο Δημήτρης Καρακώστας ο οποίος κράτησε τα ηνία μέχρι και τον τρίτο γύρο που τέθηκε επικεφαλής ο Μιχάλης Κουτσουμπός. Μετά από λίγους γύρους ο Μιχάλης Κουτσουμπός έχασε την πρώτη θέση από τον Αλέξη Παπαγεωργίου, ο οποίος κράτησε τη θέση αυτή μέχρι τον 23ο γύρο, όταν εγκατάλειψε μετά από πτώση. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Κουτσουμπός τέθηκε επικεφαλής της κούρσας και πήρε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού. Με δύο πρώτες θέσεις και μία δεύτερη θέση Κουτσουμπός βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 70 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση του αγώνα τερμάτισε ο Δημήτρης Καρακώστας,  στο δεύτερο αγώνα της καριέρας του στην Supersport κατηγορία, μία συμμετοχή της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Ο Δημήτρης Καρακώστας έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του της Supersport κατηγορίας.

Ο νικητής του αγώνα Μιχάλης Κουτσουμπός στον τερματισμό δήλωσε: «…ο τρίτος αγώνας του Πρωταθλήματος στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και με πολλές εναλλαγές στην πρώτη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο τέλος κατάφερα να βρεθώ στην πρώτη θέση τόσο του αγώνα όσο και της βαθμολογίας.»

Ο επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Σερρών στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2016.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.