Τιμητική διάκριση για το BMW Group Hellas

By  |  0 Comments

Τιμητική διάκριση έλαβε το BMW Group Hellas στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας ‘Diamonds of the Greek Economy’ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Active Business Publishing συμμετείχαν πάνω από 450 ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών. Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, οι εκπρόσωποι των εταιρειών παρέλαβαν βραβεία για τις επιχειρηματικές τους δράσεις, απηύθυναν χαιρετισμό και εξέφρασαν απόψεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελληνική αγορά.

Για το BMW Group Hellas το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής (φωτό αριστερά) ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας αυτοκινήτου, στην επέτειο των 100 χρόνων του BMW Group και στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive που ήδη εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα BMW.

Συγκεκριμένα, για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας και για τα 100 χρόνια της εταιρείας δήλωσε:

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, παρατηρούμε θεαματικές  τεχνολογικές αλλαγές στη βιομηχανία αυτοκινήτου. Η παραγωγή οχημάτων ελαφρού βάρους, κινητήρες με φιλοσοφία downsizing, η ψηφιακή συνδεσιμότητα, η ασφάλεια των επιβατών και η αυτόνομη οδήγηση είναι θέματα μέσα από τα οποία αναμορφώνεται το παρόν και το μέλλον της ατομικής μετακίνησης. Την επόμενη δεκαετία, το BMW Group εκτιμά ότι η βιομηχανία αυτοκινήτου θα αλλάξει ταχύτερα από όσο τα τριάντα τελευταία χρόνια. Η ραγδαία επέκταση της αστικοποίησης και η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας είναι η αιτία αυτής της μεταμόρφωσης.

Φέτος, το BMW Group γιορτάζει την εκατοστή του επέτειο, εστιάζοντας όχι στο παρελθόν αλλά στο μέλλον. Σαν πρωτοπόρος στην παροχή premium υπηρεσιών μετακίνησης, το BMW Group προτίθεται να συνεχίσει την παγκοσμίως επιτυχημένη πορεία του προσφέροντας στον πελάτη ‘Γνήσια Οδηγική Απόλαυση’ και μία συναισθηματική σχέση με το αυτοκίνητό του».

Για την τεχνολογία BMW eDrive ανέφερε:

«Η ευφυής διαχείριση ενέργειας που μειώνει τους ρύπους και μεγιστοποιεί τις επιδόσεις συμβάλλει σημαντικά σε ένα βιώσιμο περιβάλλον. Η πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive υπογραμμίζει τον ηγετικό ρόλο της BMW στην premium κατηγορία στον τομέα ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης. Αυτή η νέα τεχνολογία συστημάτων κίνησης εφαρμόζεται σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα της BMW i και τα plug-in υβριδικά μοντέλα BMW, όπως οι νέες BMW 330e, BMW 225xe και X5 xDrive 40e, και θα ακολουθήσουν περισσότερα μοντέλα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το BMW eDrive είναι πρωταρχικό στοιχείο της στρατηγικής BMW Group EfficientDynamics, καθώς προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς με ευφυή σχεδίαση ελαφρού βάρους και βελτιστοποιημένη αεροδυναμική».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.