2ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ: Με κέντρο το Λουτράκι

By  |  0 Comments

Στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η συνέχεια στο Κύπελλο Χώματος με τη διεξαγωγή του 2ου Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ, αγώνας ο οποίος θα διοργανωθεί από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Και φέτος, επίκεντρο του τρίτου γύρου του θεσμού θα είναι το Λουτράκι, ενώ το κέντρο του αγώνα θα στεγάζεται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο τεχνικός έλεγχος για τα εντός Αττικής πληρώματα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου από τις 15.00 έως τις 18.00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα με Δελτίο Πληροφοριών, ενώ για τα υπόλοιπα πληρώματα θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου από τις 08.00 έως τις 09.00 στα γραφεία της ΕΛΠΑ στον Ισθμό της Κορίνθου. Η δράση την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί, όπου είναι προγραμματισμένο το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα. Πεδίο μάχης είναι η γνωστή ειδική Λουτράκι-Κινέττα, με νέα όμως χάραξη, μήκους  16.9 χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα, μέχρι το 12.7 χιλιόμετρο, η διαδρομή είναι ίδια με την περσινή, ωστόσο το τελευταίο κομμάτι μήκους 4.2 χιλιομέτρων είναι διαφορετικό, με τον τερματισμό να βρίσκεται στο συνοικισμό του Αγίου Νικολάου. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 33.8, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα αγγίζει τα 111.96 χιλιόμετρα. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 16.30 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν την Τρίτη 16 Αυγούστου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 22.00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: agonistiko.auto@gmail.com, www.agonistiko.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.