Η Skoda γύρισε σελίδα…

By  |  0 Comments

Σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερο άρθρο για την από 1η Ιουνίου 2016, αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών ŠKODA στην Ελλάδα, από την Kosmocar Α.Ε. Επίσημο Εισαγωγέα του Ομίλου Volkswagen σε συνέχεια της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον Όμιλο Volkswagen τα τελευταία 46 χρόνια.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε η KOSMOCAR ανακοίνωσε επίσημα στους δημοσιογράφους την ανάληψη της αντιπροσώπευσης και των αυτοκινήτων Skoda στη χώρα μας. Ο Αντρέας Χαλμπές (φωτό), εμπορικός διευθυντής της Skoda μίλησε στους δημοσιογράφους τόσο για τους στόχους της φίρμας όσο και για τη δυναμική νέα αρχή που θα κάνει η Skoda στη χώρα μας.

_KF_2521 (1)

Από φέτος λοιπόν το καλοκαίρι η ŠKODA θα ενισχύσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτων σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε. η οποία έχει αποδεδειγμένα μια μακροχρόνια κι επιτυχημένη συνεργασία με τον Όμιλο Volkswagen. Στα επόμενα χρόνια, η μάρκα θα αναπτύξει την γκάμα των αυτοκινήτων της με γοργούς ρυθμούς ενσωματώνοντας μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα. Στόχος του Τσέχου κατασκευαστή αυτοκινήτων είναι η σταθερή αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα.

Ακόμη, θα ανανεωθούν αισθητικά οι εκθέσεις (οι οποίες έχουν μειωθεί σε αριθμό με κάποιους νομούς της χώρας πλέον να μην διαθέτουν τοπικό αντιπρόσωπο), θα μπουν νέες τεχνολογίες, θα υπάρξει νέα εταιρική επικοινωνία με τελικό στόχο και όραμα η μάρκα να γίνει μια προσιτή, έξυπνη και επιθυμητή μάρκα.

Παράλληλα είδαμε από κοντά το νέο, Superb με κινητήρες βενζίνης 1.4 TSI 125 ίππων και πετρελαίου 1.6 TSI 125 ίππων και 2.0 TDI σε εκδόσεις με απόδοση 150 και 190 ίππων, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Octavia Scout και Octavia RS.

Πηγή: http://www.gonews.gr/2/index.php/nea/1643-skoda

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.