Νέα κάθετη μονάδα BMW Motorrad στην Ηλιούπολη

By  |  0 Comments

Η BMW Motorrad Hellas και η Βαγιανέλης Α.Ε. εγκαινίασαν το νέο τους κατάστημα στην Λ. Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη με μία μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου.

Το εντυπωσιακό νέο κατάστημα έρχεται να αναβαθμίσει την παρουσία της BMW Motorrad στην ελληνική αγορά. Σε ένα υπερσύγχρονο χώρο 1500 m² που πληροί τις προδιαγραφές της BMW Motorrad, στεγάζεται η έκθεση μοτοσικλετών και το συνεργείο της εταιρίας. Στο ισόγειο και στον ημιώροφο παρουσιάζεται όλη η γκάμα των νέων μοτοσικλετών ΒΜW, καθώς επίσης και επιλεγμένες μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρίσκονται τα αξεσουάρ μοτοσικλέτας και ο εξοπλισμός του αναβάτη BMW Motorrad, ενώ σε διαφορετικό όροφο τα ανταλλακτικά και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας. Ένα ιδιαίτερο χρώμα στον χώρο δίνουν η ζεστή vintage γωνιά και το ανοιχτό μπαρ, κατάλληλα για στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης. Με στόχο την διευκόλυνση των πελατών, η καινούργια κάθετη μονάδα βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το μετρό του Αγίου Δημητρίου απέναντι από το Athens Metro Mall.

Η Βαγιανέλης Α.Ε. αποτελεί μέλος της οικογένειας της BMW από το 1989. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η συνεργασία αυτή διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Brand της BMW Motorrad στην Ελλάδα.

P90226074_lowRes_bmw-motorrad-hellas-

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.