Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes-Benz

By  |  0 Comments

Με νέες μειωμένες τιμές, με νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού και με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών Welcome FREEDOM, η Mercedes-Benz δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν το μοντέλο των ονείρων τους πιο εύκολα από ποτέ.

Οι νέες μειωμένες τιμές καθιστούν τα πιο δημοφιλή μοντέλα Mercedes-Benz ακόμα πιο προσιτά. Πιο συγκεκριμένα (Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής):

  • Α 180 d: 26.770€
  • CLA 180: 31.030€
  • CLA 200: 34.140€
  • CLA 180 d: 32.600€
  • GLA 180: 27.630€

Επιπλέον, ο πελάτης για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων A-Class, B-Class, CLA & GLA μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα νέων οικονομικών Πακέτων Εξοπλισμού. Τα νέα Πακέτα Εξοπλισμού Basic, Progressive Sport, Business & Business Plus, προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και μπορούν να συνδυαστούν με τις νέες τιμές των μοντέλων.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Welcome FREEDOM από τη Mercedes-Benz συνεχίζει να ισχύει, προσφέροντας στον πελάτη ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών διάρκειας 5 ετών από την αγορά του οχήματος ( 5 χρόνια Εγγύηση + 5 χρόνια Service + 5 χρόνια Διασφάλιση Κινητικότητας Mobilo).

Aναλυτικές πληροφορίες για τα παραπάνω μπορείτε να βρείτε στο site http://www.mercedes-benz.gr/prices ή να επισκεφθείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Διανομέα Mercedes-Benz.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.