Συνεργασία της BMW Motorrad με την εταιρία τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων Rever

By  |  0 Comments

Προγραμματισμός των πιο όμορφων διαδρομών, ταξίδια παρέα με άλλους αναβάτες σαν εσένα, ανταλλαγή εμπειριών κατά τη διάρκεια της ημέρας και απολαυστικές συζητήσεις τη νύχτα. Με γνώμονα αυτά, η BMW Motorrad δημιούργησε μια στρατηγική συνεργασία με τη νεοφυή εταιρία τεχνολογίας Rever θέλοντας να χτίσει μία παγκόσμια κοινότητα μοτοσικλετιστών.

Από το 2015 που λανσαρίστηκε, οι χρήστες της Rever έχουν καταγράψει εκατομμύρια χιλιόμετρα στις μοτοσικλέτες τους σε 119 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η δωρεάν εφαρμογή Rever, που διατίθεται για iOS και Android, λειτουργεί σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα Rever για να βοηθήσει τους αναβάτες να ανακαλύπτουν τους καλύτερους δρόμους στον κόσμο, να δημιουργούν τις δικές τους διαδρομές, να παρακολουθούν ταξίδια και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στα social media. Με αυτό τον τρόπο η BMW Motorrad θα επεκτείνει ψηφιακά την οδηγική εμπειρία που προσφέρει στους αναβάτες της, ερχόμενη απευθείας σε επαφή με το target group της.

«Βλέπουμε το μέλλον της μοτοσικλέτας σαν μία κοινή εμπειρία, στην οποία οι αναβάτες χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες για να αναβαθμίσουν τα ταξίδια τους και να μοιραστούν το πάθος τους για τους δύο τροχούς», δήλωσε ο Heiner Faust, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BMW Motorrad. «Η Rever προσφέρει μία πολλά υποσχόμενη τεχνολογία κινητών τηλεφώνων στη βιομηχανία μας και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις μελλοντικές επιχειρηματικές δυνατότητες που βλέπουμε σε συνεργασία μαζί της».

«Οι αναβάτες μοτοσικλετών είναι άτομα με πάθος για ζωή και αγάπη για την περιπέτεια», σχολιάζει ο Justin Bradshaw, συνιδρυτής της Rever. «Μας έλειπε ωστόσο ένα περιβάλλον ειδικά για μοτοσικλετιστές στο οποίο θα μοιραζόμαστε το πάθος, τις εμπειρίες και τις ιδέες μας. Χάρη στη συνεργασία με τη BMW, θα αναδείξουμε καινοτόμες τεχνολογίες και θα κάνουμε την εμπειρία οδήγησης μιας μοτοσικλέτας πιο προσιτή, πιο ικανοποιητική και κοινή για όλους τους αναβάτες».

Ο CEO και συνιδρυτής της Rever, Mark Roebke, προσθέτει: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ενσωματώνουμε νέες τεχνολογίες για να αναβαθμίσουμε την οδηγική εμπειρία και να αυξήσουμε τον ενθουσιασμό για τις μοτοσικλέτες σε όλο τον κόσμο».

Η Rever συνδέει μία παγκόσμια κοινότητα φίλων της μοτοσικλέτας μέσω της δωρεάν εφαρμογής και διαδικτυακής σελίδας Rever για να μπορούν να ανακαλύπτουν τις καλύτερες διαδρομές για μοτοσικλέτα, να παρακολουθούν δραστηριότητες, να καθοδηγούνται και να μοιράζονται εμπειρίες γύρω από τη μοτοσικλέτα. Τα premium μέλη της Rever απολαμβάνουν προνόμια όπως αποκλειστική πρόσβαση στις οδικές προτάσεις της Butler Maps, στις ειδικές προειδοποιήσεις ασφάλειας, κλπ. Η Rever εδρεύει στο Eagle, Colorado και ιδρύθηκε το 2015 από βετεράνους των βιομηχανιών της μοτοσικλέτας και της τεχνολογίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.