Γνήσια Αξεσουάρ BMW

By  |  1 Comment

Ένα ταξίδι αναψυχής είναι η ιδανική ευκαιρία ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Ωστόσο, κάθε ταξίδι δημιουργεί κάποιες πρόσθετες απαιτήσεις για τις οικογένειες. Χάρη στα Γνήσια Αξεσουάρ BMW που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για ταξίδια, δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και μεταφορά εξοπλισμού, οι όποιες προκλήσεις  αντιμετωπίζονται εύκολα και άνετα. Για παράδειγμα, με τα Γνήσια Παιδικά Καθίσματα BMW, τα παιδιά ταξιδεύουν με ασφάλεια και άνεση. Οι τσάντες μεταφοράς και αποθήκευσης της BMW διασφαλίζουν τάξη και οργάνωση στο χώρο αποσκευών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι μπαγκαζιέρες οροφής παρέχουν πρόσθετες δυνατότητες, ενώ για τα ποδήλατα υπάρχουν ειδικά συστήματα μεταφοράς BMW που ασφαλίζουν στην οροφή ή στο πίσω μέρος του οχήματος. Η τσάντα – ψυγείο BMW και το σκιάδιο πλαϊνού παραθύρου BMW προσφέρουν μία αίσθηση ευεξίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την τέλεια ευκαιρία να μάθουν να οδηγούν ποδήλατο σωστά και ευχάριστα χρησιμοποιώντας το συνδυασμό πατινιού/ποδηλάτου με πεντάλ BMW Kids Bike. Ασφαλώς, ένα γιλέκο ασφαλείας BMW για κάθε επιβάτη είναι επιβεβλημένο, καθώς παρέχει προστασία σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης. Tα σημάδια και οι λεκέδες μέσα και έξω από το αυτοκίνητο αφαιρούνται απλά και μόνιμα με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων Γνήσιων Προϊόντων φροντίδας αυτοκινήτου BMW.

Βέλτιστη προστασία και μέγιστη άνεση στο ταξίδι για παιδιά.  
Τα Γνήσια Παιδικά Καθίσματα BMW είναι ιδανικά για ασφάλεια και άνεση στο ταξίδι. Τρεις διαφορετικοί τύποι καθισμάτων προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες στη μεταφορά βρεφών, νηπίων και παιδιών ηλικίας έως 12 ετών. Τα Παιδικά Καθίσματα BMW πληρούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ECE R44-04 για συστήματα συγκράτησης και είναι ελεγχμένα ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας EURO NCAP. Επιπλέον, πρόσθετες δοκιμές εμπρόσθιων και πλευρικών συγκρούσεων πραγματοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες. Όλα τα παιδικά καθίσματα BMW διαθέτουν πατενταρισμένη τεχνολογία Airpad. Ενσωματωμένα φουσκωτά μαξιλάρια ελέγχουν την κίνηση του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Τα παιδικά καθίσματα εγγυώνται άνετη θέση και επιτρέπουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Διατίθενται σε κλασική έκδοση μαύρο/γκρι ή σε σπορ μαύρο/μπλε. Όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στα παιδικά καθίσματα πληρούν τα συνήθη πρότυπα καταπόνησης και αντοχής για χρήση σε αυτοκίνητο, δεν συγκρατούν την υγρασία και είναι αεριζόμενα.

Τρεις τύποι καθισμάτων για διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ.
Το BMW BABY SEAT GROUP 0+ είναι ιδανικό για μωρά ηλικίας μέχρι 15 μηνών περίπου. Το κάθισμα ασφαλίζει εύκολα με κατεύθυνση προς τα πίσω μέσω της βάσης ISOFIX που συνδέεται στα σημεία πρόσδεσης ISOFIX του οχήματος, ενώ χάρη σε μία ειδική βάση προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα.

Το BMW JUNIOR SEAT GROUP 1 καλύπτει μία ηλικιακή γκάμα από 12 μηνών περίπου έως 4 ετών. Ασφαλίζει στο όχημα μέσω της βάσης ISOFIX και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κατεύθυνση είτε προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

Για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών συνιστούμε το BMW JUNIOR SEAT GROUP 2/3, που απλά κουμπώνει στα σημεία ασφάλισης του οχήματος μέσω των ενσωματωμένων  συνδέσμων στα ανοίγματα ISOFIX των πίσω καθισμάτων. Το ύψος και το πλάτος ρυθμίζονται εύκολα με το ένα χέρι, με το κάθισμα να προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επιπλέον, το κάθισμα αναδιπλώνεται και μπορεί να μεταφέρεται εκτός αυτοκινήτου στο σακίδιο πλάτης που το συνοδεύει.

Λύσεις αποθήκευσης για άνεση και ασφάλεια στο ταξίδι.
Μέσα στο αυτοκίνητο, η BMW προσφέρει ποικίλες λύσεις αποθήκευσης με τη βοήθεια κατάλληλων, εργονομικών τσαντών που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη μέγιστη λειτουργικότητά τους. Για παράδειγμα, το σακίδιο πλάτης καθίσματος BMW, το οποίο κρεμιέται από τα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και ασφαλίζει στη βάση κάθε εμπρός καθίσματος, προσφέρει πολυάριθμους αποθηκευτικούς. Το υψηλής ποιότητας σακίδιο πλάτης καθίσματος αναδιπλώνεται σε μία πρακτική θήκη μεταφοράς για χρήση εκτός του οχήματος. Η τσάντα πίσω καθισμάτων κατασκευάζεται από ένα συνδυασμό υλικών γνήσιου δέρματος. Ασφαλίζει με τη ζώνη του μεσαίου πίσω καθίσματος και εκτός από τον άφθονο χώρο που προσφέρει για μικροαντικείμενα όπως τα παιδικά παιχνίδια, περιλαμβάνει ένα αφαιρούμενο νεσεσέρ και δύο ενσωματωμένες ποτηροθήκες. Χάρη στις δύο λαβές και έναν ενσωματωμένο ιμάντα ώμου, η τσάντα πίσω καθισμάτων μεταφέρεται άνετα και εκτός αυτοκινήτου.

Το ελκυστικό ψυγείο BMW σε μαύρο/ανθρακί είναι ένα ιδιαίτερα πρακτικό αξεσουάρ στις διακοπές με παιδιά. Συνδέεται στην ενσωματωμένη πρίζα 12 volt του οχήματος, προσφέρει χωρητικότητα 14L για κρύα φαγητά και ποτά, και διασφαλίζει την τροφοδοσία στα πιο μεγάλα ταξίδια.

Το σετ που αποτελείται από προστατευτικό κάλυμμα πλάτης καθίσματος και το υπόστρωμα του παιδικού καθίσματος BMW προσφέρει ταυτόχρονα δύο πλεονεκτήματα. Το κάλυμμα πλάτης που στερεώνεται πίσω από τα εμπρός καθίσματα, προστατεύει τις πλάτες των καθισμάτων από λεκέδες. Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο θήκες για ασφαλή αποθήκευση βιβλίων ή παιχνιδιών που προορίζονται για απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το υπόστρωμα του παιδικού καθίσματος BMW στερεώνεται στα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων, προστατεύοντάς τα από σημάδια λόγω πίεσης από τη χρήση των παιδικών καθισμάτων στα πίσω καθίσματα. Επιπλέον, προστατεύει αποτελεσματικά το εμπρός κάτω τμήμα των πίσω καθισμάτων από λεκέδες.

BMW Travel & Comfort System – μία βασική σχάρα, πολλαπλές επιλογές.
Το αρθρωτό Σύστημα BMW Travel & Comfort αναβαθμίζει την απόλαυση του ταξιδιού και την άνεση μέσα στο αυτοκίνητο. Το σύστημα αυτό επιτρέπει την εύκολη ασφάλιση διαφόρων εξαρτημάτων σε ένα φορέα βάσης, που τοποθετείται στις μπάρες των προσκέφαλων των εμπρός καθισμάτων. Υπάρχει για παράδειγμα μία βάση στήριξης για Apple iPads και tablets Samsung Galaxy. Η θήκη μπορεί να ρυθμίζεται υπό κλίση ακόμα και να κάνει περιστροφή 360 μοιρών – πολύ βολικό για την παρακολούθηση ταινιών σε καθαρή και οριζόντια διάταξη. Επίσης, ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι – ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος και την κλίση και με ενσωματωμένη ποτηροθήκη – μπορεί να ασφαλίσει στη βασική σχάρα όπως και μία κρεμάστρα ή ένα άγκιστρο γενικής χρήσης.

Προστασία από άμεση ηλιακή ακτινοβολία.
Η αίσθηση ευεξίας στην καμπίνα ενός αυτοκινήτου επηρεάζεται αποφασιστικά από τη θερμοκρασία εσωτερικού. Γι’ αυτό, συνιστούμε το σκιάδιο BMW ως το τέλειο συμπλήρωμα του συστήματος κλιματισμού (A/C). Διατίθεται για το πίσω παρμπρίζ και τα πλαϊνά παράθυρα στο πίσω τμήμα διάφορων μοντέλων BMW, ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται και με τα παράθυρα ανοιχτά. Λόγω της εξατομικευμένης του σχεδίασης, προσφέρει τέλεια προστασία στους πίσω επιβάτες και κυρίως τα παιδιά, από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, μειώνει την αντανάκλαση σε συσκευές όπως τα tablets.

Μαθαίνοντας ποδήλατο με το BMW Kids Bike .
Έχοντας φτάσει τελικά στον προορισμό των διακοπών μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, τα παιδιά μπορούν να νιώσουν ελευθερία και να εκτονώσουν την ανάγκη τους για κίνηση. Το BMW Kids Bike είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Συνδυασμός πατινιού/ποδηλάτου με πεντάλ, το Kids Bike είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6 ετών. Το Kids Bike διαθέτει ελαστικά 14-ιντσών καθώς και ένα δίχτυ τιμονιού και τσάντα πλαισίου για μικροαντικείμενα. Στα χαρακτηριστικά ασφάλειας περιλαμβάνονται ανακλαστικά και ένα ομοίως ανακλαστικό παιδικό κράνος ποδηλάτου.

Άριστος συνδυασμός προϊόντων καθαρισμού και φροντίδας.
Κάθε ταξίδι αφήνει σημάδια μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Αυτά αφαιρούνται μόνιμα και εύκολα με τη βοήθεια των Γνήσιων Προϊόντων Περιποίησης BMW Car Care. Για παράδειγμα, το σαμπουάν αυτοκινήτου BMW αφαιρεί εντελώς λεκέδες από την επιφάνεια της βαφής. Το σκληρό κερί με νανοτεχνολογία προστατεύει αποτελεσματικά όλες τις μη μεταλλικές και μεταλλικές βαφές από γρατζουνιές, παρέχοντας άριστη μακροχρόνια προστασία από την όξινη βροχή, τα έντομα, τις ρητίνες και πολλούς άλλους εποχιακούς παράγοντες. Τα προϊόντα περιποίησης BMW Pure Care, εμπνευσμένα από το BMW i, είναι ιδιαίτερα φιλικά προς τους φυσικούς πόρους και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW μπορείτε να βρείτε στο www.bmw.gr/accessories.

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.