Παγκόσμια πρεμιέρα για το ŠKODA KODIAQ

By  |  0 Comments

>  H ŠKODA παρουσιάζει το νέο της SUV στο Βερολίνο την 1η Σεπτεμβρίου 2016

> Παγκόσμια Πρεμιέρα μέσω live streaming από τις 8.00 μμ.

Η αυλαία ανοίγει και η σκηνή περιμένει: Tο νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για την παγκόσμια παρουσίασή του στο Βερολίνο. Η ŠKODA θα μεταδίδει το εντυπωσιακό θέαμα, σε ζωντανή σύνδεση από τις 8.00 μμ.

Το νέο μεγάλο SUV της ŠKODA διευρύνει τη γκάμα της μάρκας. Το νέο ŠKODA KODIAQ με μήκος 4,7 μέτρα, δυνατότητα 7 θέσεων και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Βερολίνο την 1η Σεπτεμβρίου.
Livestream:  http://www.skoda-auto.com/en/models/kodiaq/premiere Μπορείτε να παρακολουθήσετε την 45λεπτη παρουσίαση του νέου μοντέλου μέσω         live streaming. Επιπρόσθετα, θα έχετε τη δυνατότητα να αναμεταδίδετε την παρουσίαση στα κανάλια σας μέσω embed code.

Embed Code: https://www.youtube.com/watch?v=YDiAg1LGJU4

Περί ŠKODA AUTO

›   Είναι ένας από τους ιστορικότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1895 και τα κεντρικά γραφεία της παραμένουν μέχρι σήμερα στο Mladá Boleslav
›   Τα μοντέλα που διαθέτει σήμερα η μάρκα είναι τα: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, YETI και SUPERB.
›   Το 2015 παραδόθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα στον κόσμο.
›   Ανήκει στην Volkswagen από το 1991. Ο Όμιλος Volkswagen είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Ομίλους στον κόσμο. Η ŠKODA, σε συνεργασία με τον Όμιλο, κατασκευάζει και εξελίσσει ανεξάρτητα τα αυτοκίνητά της, όπως επίσης εξαρτήματα, μηχανές και κιβώτια ταχυτήτων.
›   Δραστηριοποιείται σε τρεις τοποθεσίες της Τσεχίας, κατασκευάζει στην Κίνα, Ρωσία, Σλοβακία και Ινδία κυρίως σε συνεργασία με τον Όμιλο, όπως επίσης και στην Ουκρανία και Καζακστάν μέσω τοπικών εταίρων.
›   Απασχολεί πάνω από 26.600 άτομα παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 αγορές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.