Αποκλειστικές Εικόνες από τη Δημιουργία του Ημερολογίου Opel 2017

By  |  0 Comments
  • Το παρασκήνιο της φωτογράφησης με τη φωτογράφο των σταρ Ellen von Unwerth
  • Ελκυστικά αυτοκίνητα Opel, το top model Georgia May Jagger και η “Grumpy Cat” 

Το Hall 18 του Κινηματογραφικού Στούντιο Babelsberg μετατράπηκε σε μία μυστική ‘Χώρα των Θαυμάτων’ για δύο ημέρες τον Ιούλιο. Η φωτογράφος των σταρ, Ellen von Unwerth, απαθανάτισε αυτοκίνητα της Opel από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με φόντο εποχιακά σκηνικά. Ανάμεσα στα γοητευτικά μοντέλα της Opel ήταν το 1956 Kapitän (φωτό) με αριθμό παραγωγής ‘2 εκατομμύρια’ και επίχρυσο φινίρισμα 24 καρατίων, το στυλάτο Cascada cabrio και το Opel GT Concept, που έγινε πρωτοσέλιδο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η Opel συνεργάζεται με το διεθνές top model Georgia May Jagger – κόρη του Mick Jagger των Rolling Stones και του μοντέλου Jerry Hall – και την “Grumpy Cat”, το πιο διάσημο αιλουροειδές στον κόσμο με 8,7 εκατομμύρια “Likes” στο Facebook σε ρόλο συμπρωταγωνίστριας. Συναρπαστικές εικόνες με έντονες αντιθέσεις ήταν το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας για το ημερολόγιο Opel 2017.

«Τα 12 θέματα του ημερολογίου μας αντιπροσωπεύουν ένα ταξίδι μέσα από μία μυστική και ενίοτε σουρεαλιστική ‘Χώρα των Θαυμάτων’. Μερικές φορές τα αυτοκίνητά μας βρίσκονται στο επίκεντρο, άλλοτε ο φακός προβάλλει τη ‘Grumpy Cat’ ή τη Georgia May Jagger. Όλοι οι πρωταγωνιστές συνδυάζουν τις μοναδικές προσωπικότητές τους, αποτυπωμένες αριστοτεχνικά μέσα από το φακό της πάντα πρόσχαρης Ellen von Unwerth,» δήλωσε η CMO της Opel, Tina Müller.

«Το Babelsberg είναι πολύ μοντέρνο στούντιο – είναι το Γερμανικό Χόλυγουντ.» Αναμφίβολα, πέρασα θαυμάσια εκεί. Αλλά τι θα μπορούσε να πει η Grumpy Cat ; ‘Η χειρότερη φωτογράφηση όλων των εποχών’» πρόσθεσε ο Ben Lashes, ο κυκλοθυμικός μάνατζερ της γάτας.

Η κατηφής “Grumpy Cat” και η γεμάτη ζωντάνια Georgia May Jagger ποζάρισαν σαν μια άψογα συντονισμένη ομάδα δημιουργώντας εικόνες γεμάτες συναρπαστικές αντιθέσεις. Έτσι χάρισαν στα κλασικά μοντέλα Opel Diplomat και Kapitän – αλλά και στα σύγχρονα ADAM ROCKS, Astra, MOKKA X και το προσεχές ηλεκτροκίνητο Ampera-e, τη δική τους προσωπική αύρα.

Η “Grumpy Cat“, που το πραγματικό της όνομα είναι “Tardar Sauce“, είναι η γάτα με τη κατσούφικη φατσούλα που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε διαφήμιση Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Αμερικανίδα από την Arizona είναι γνωστή στο παγκόσμιο κοινό του διαδικτύου. Επιπλέον της σελίδας της στο Facebook, πρωταγωνιστεί και σε διάφορα βίντεο του YouTube και έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussauds.

Οι θαυμαστές της Opel, της Ellen von Unwerth, της Georgia May Jagger και της “Grumpy Cat” μπορούν να αναμένουν μία συναρπαστική έκθεση με ημερολόγια και υλικό από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στις αρχές του 2017. Το παρών θα δώσουν όλοι οι πρωταγωνιστές – ακόμα και η “Grumpy Cat”!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.