Ford in The Mall

By  |  0 Comments
  • Δείτε όλα τα νέα μοντέλα Ford στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “The Mall Athens”

Από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες του “The Mall Athens” έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πιο πρόσφατα μοντέλα Ford σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 3ο επίπεδο του πιο πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας.

Πραγματοποιείστε τις αγορές σας σε περισσότερα από 200 εμπορικά καταστήματα και επισκεφτείτε το περίπτερο* της Ford για να δείτε από κοντά:

Το πρώτο Ford Ka+ που έφτασε στην Ελλάδα

Το νέο μικρό της Ford αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το πρώτο τους αυτοκίνητο ή απλά ένα μικρό με μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό. Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το Fiesta, το νέο 5-θυρο Ford KA+ είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το απερχόμενο μοντέλο, με ανώτερα οδηγικά χαρακτηριστικά, μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και εκπληκτικό χώρο για 5 ενήλικες.

Τις νέες εκδόσεις Ford Fiesta ST-Line

Οι νέες εκδόσεις ST-Line διαθέτουν τολμηρή εμφάνιση και απευθύνονται σε όσους λατρεύουν τη σπορ εμφάνιση των Ford ST– αλλά δεν χρειάζονται τόσο τις εκρηκτικές τους επιδόσεις και τους κινητήρες μεγάλου κυβισμού. Διατίθενται με τον πολυβραβευμένο χιλιάρη κινητήρα βενζίνης 1,0L EcoBoost, αλλά και με τον αποδοτικό 1,5L Diesel.

To νέο Ford EcoSport

To μικρό αυτό SUV της Ford προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό σβελτάδας, προσιτής τιμής και οικονομικής κατανάλωσης που προσφέρει ένα μικρό αυτοκίνητο, με την ευελιξία και ευρυχωρία που οι πελάτες προσδοκούν από ένα SUV. – Όλα αυτά, σε ένα κομψό και ‘συμπαγές’ πακέτο.

Το κορυφαίο Ford Focus RS

Με τον κινητήρα της Mustang ειδικά διαμορφωμένο να αποδίδει 350 άλογα και 440Nm ροπής, το επαναστατικό σύστημα τετρακίνησης και τα 4 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης, το κορυφαίο αυτό Focus αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα της σύγχρονης αυτοκίνησης. Για τους φανατικούς της σπορ οδήγησης, και όχι μόνο!

*  Ώρες λειτουργίας:   Δευτέρα-Σάββατο       12:00-20:00μμ.

Κυριακή                      16:00-20:00μμ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.