Η TEOREN MOTORS δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

By  |  0 Comments

Με μια σειρά αθλητικών διοργανώσεων που λαμβάνουν χώρα τον Σεπτέμβριο σε όλη την Ελλάδα, η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης συνεχίζει την υποστήριξη της σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του αθλητισμού, αλλά και της αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερα έντονη αθλητική δραστηριότητα παρουσιάζει ο Σεπτέμβριος με μια σειρά διοργανώσεων να συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Μετά τον 30ο Ορεινό Μαραθώνιο Ολύμπου, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης βρέθηκε δίπλα στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα η ομάδα Passion for Life της Renault θα στηρίξει εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν για το αθλητικό τους πνεύμα, αλλά και τον έντονα κοινωνικό τους χαρακτήρα.

10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων (17-18 Σεπτεμβρίου)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, ο οποίος στη 10η επετειακή χρονιά του, πραγματοποίησε ρεκόρ συμμετοχών με 2.200 δρομείς να απολαμβάνουν την υπέροχη διαδρομή γύρω από την Παμβώτιδα. Με την υποστήριξη και της Ζύγουρας Α.Ε., Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή Renault και Dacia στα Ιωάννινα, οι δρομείς είχαν τη συνοδεία των μοντέλων της Renault, με το νέο Renault Kadjar να δίνει το ρυθμό έχοντας τη θέση του προπομπού με το χρονόμετρο.

Street Relays – Θεσσαλονίκη (24 Σεπτεμβρίου)

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, τα Street Relays επιστρέφουν με τον αγώνα που έγινε σήμερα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Τα Street Relays αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία τόσο για έμπειρους αθλητές, όσο και απλούς ανθρώπους να συμμετέχουν σε ένα ξεχωριστό δρομικό δρώμενο που προάγει με τον καλύτερο τρόπο την ομαδικότητα. Με σύνθημα το Passion for Running, η Renault συνοδεύει τα Street Relays σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας μια διοργάνωση βασικό χαρακτηριστικό της οποίας αποτελεί και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας, με μέρος των εσόδων του αγώνα της Θεσσαλονίκης να προσφέρονται για τις ανάγκες του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός».

Ποδηλατικός γύρος Θεσσαλονίκης (24-25 Σεπτεμβρίου)

Έντονη η αθλητική δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, όπου παράλληλα με τα Street Relays θα πραγματοποιηθεί και το 5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο. Η Renault θα συνοδεύει τους ποδηλάτες με τα μοντέλα της, τόσο στον αγώνα αντοχής μεγάλης αποστάσεως (141km) που θα έχει εκκίνηση-τερματισμό τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, όσο και στο Circuit στο κέντρο της πόλης που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 25/9.

34o Σπάρταθλον (30 Σεπτεμβρίου)

Στο πλευρό του Γιάννη Κουρκουρίκη θα βρεθεί και αυτή η χρονιά η Dacia, με ένα Duster να αποτελεί πολύτιμο συνοδό του στο 34ο Σπάρταθλον που θα εκκινήσει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από την Αθήνα και θα ολοκληρωθεί περίπου 36 ώρες αργότερα στην Σπάρτη έχοντας καλύψει συνολική απόσταση 246χλμ! Ο Γιάννης Κουρκουρίκης είναι Πρωταθλητής Κωπηλασίας τα τελευταία 30 χρόνια με Ολυμπιακές και Παγκόσμιες διακρίσεις. Παράλληλα με τις διακρίσεις του στην κωπηλασία αντίστοιχα εντυπωσιακή είναι και η παρουσία του σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και υπεραποστάσεων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.