Προωθητική ενέργεια για Beverly

By  |  0 Comments

Η έκδοση Beverly SportTouring 350, που συνδυάζει τον κομψό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα με μια σπορ εμφάνιση και ασύγκριτες επιδόσεις, τώρα πιο προσιτό με όφελος 420€ !

Το Beverly SportTouring συγκεντρώνει όλη την εμπειρία και κορυφαία τεχνολογία των σκούτερ του Ομίλου Piaggio, όσον αφορά στην ασφάλεια, την απόδοση και την αξιοπιστία. Είναι το πρώτο μοντέλο της Piaggio, που είναι εξοπλισμένο με τον καινοτόμο κινητήρα 330 cc, μία μονάδα που σχεδιάστηκε για να αποδώσει τη μέγιστη ισχύ ενός κινητήρα 400 cc, αλλά με το μέγεθος και τα επίπεδα εκπομπών και κόστους χρήσης ανάλογα με εκείνα των 300 cc. Παράλληλα είναι το πρώτο σκούτερ που διαθέτει ABS και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR, για μέγιστη εκμετάλλευση της απόδοσης,  χωρίς να θυσιάζεται η απόλυτη ασφάλεια.

Επωφεληθείτε άμεσα από την προσφορά, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, και αποκτήστε τη ναυαρχίδα της γκάμας Beverly στην προνομιακή τιμή 5.290€ (από 5.710€). Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά όλη την γκάμα Beverly, να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Piaggio Beverly SportTouring 350 στο www.gr.piaggio.com

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.