Το BMW Group στην έκθεση Mondial de l’Automobile Paris 2016 (video)

By  |  0 Comments

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016 που πραγματοποιείται από 1 – 16 Οκτωβρίου 2016 θα αποτελέσει τη σκηνή για τις εκθεσιακές πρεμιέρες της νέας BMW Σειράς 3 Gran Turismo και του BMW i3 με ισχυρότερη μπαταρία και αυξημένη αυτονομία. Η BMW Motorrad ετοιμάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του BMW C evolution e scooter. Τέλος, θα παρουσιαστεί το BMW Connected που λανσαρίστηκε πρόσφατα σαν ένας προσωπικός ψηφιακός σύντροφος για το ταξίδι.

  • Εκθεσιακή πρεμιέρα: Η νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo προσφέρει ένα προηγμένο ‘μίγμα’ πολυτέλειας, κομψότητας, σπορτίφ στυλ και ευρυχωρίας σε συνδυασμό με νέους κινητήρες αυξημένης ιπποδύναμης αλλά και απόδοσης, πιο εντυπωσιακό εξωτερικό και ένα ακόμα πιο αρμονικό εσωτερικό.
  • Εκθεσιακή πρεμιέρα: Η τελευταία έκδοση του BMW i3, με νέα μπαταρία 94Ah, διαθέτει αυτονομία αυξημένη πάνω από 50%. Στο στάνταρ κύκλο NEDC, πετυχαίνει αυτονομία 300 km αντί 190 km που ήταν πριν.
  • Πρόσθετες επιλογές εξοπλισμού για το BMW i3 καθώς και νέοι, ισχυρότεροι σταθμοί φόρτισης BMW i Wallbox για γκαράζ σπιτιών.
  • Το BMW i παρουσιάζει επίσης την ειδική έκδοση BMW i8 Protonic Dark Silver Edition.
  • Παγκόσμια πρεμιέρα: Η BMW Motorrad αποκαλύπτει το νέο της ηλεκτρικό scooter BMW C evolution που προσφέρει 60%περισσότερη αυτονομία, ανώτερες επιδόσεις και μία Ευρωπαϊκή έκδοση που πληροί τις απαιτήσεις της κατηγορίας A
  • Το νέο BMW C evolution ωφελείται από μία σημαντική αύξηση στη  χωρητικότητα της μπαταρίας (94 Ah, από 60 Ah) και προσφέρει αυτονομία μέχρι 160 km στην έκδοση Long Range. Το αποτέλεσμα είναι μηδενικές εκπομπές ρύπων σε συνδυασμό με άριστη πρακτικότητα στην πόλη και σε αστικές περιοχές.
  • Η BMW προσφέρει το BMW Connected από τον Αύγουστο. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο υποστήριξης της προσωπικής μετακίνησης – ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένα πρωτίστως για να απλοποιούν τον καθημερινό προγραμματισμό των διαδρομών και των ραντεβού.
  • Με το BMW Connected, το ταξίδι ξεκινά πριν καν επιβιβαστείτε στο όχημα. Το BMW Connected είναι ένας ψηφιακός σύντροφος που συνδυάζει λειτουργίες και υπηρεσίες για την υποστήριξη του χρήστη στις μετακινήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=9FZWIYkTVLk

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.