Το Ford Fiesta Γίνεται 40 Ετών (video)

By  |  0 Comments

Από το 1976 που πέρασε για πρώτη φορά τη γραμμή παραγωγής, περισσότερα από 17 εκατομμύρια Ford Fiesta έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο.

Η Ford σηματοδοτεί αυτή τη ξεχωριστή επέτειο τιμώντας ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι best-seller στην Ευρώπη τα τέσσερα τελευταία συναπτά έτη και το ίδιο ‘φρέσκο’ και πρωτοποριακό τώρα, όπως τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

‘Ξεσκονίσαμε’ τα αρχεία της Ford για να βρούμε εκπληκτικές φωτογραφίες και γεγονότα που θα σας εκπλήξουν

http://social.ford.co.uk/youve-come-a-long-way-baby-fiesta-hits-40/

Επίσης, ‘ανακαλύψαμε‘ τον πρώτο μηχανικό δοκιμών, Karel Willaert, ο οποίος αποκαλύπτει τα μυστικά της δοκιμαστικής οδήγησης του πρωτοτύπου Fiesta, και επισκέπτεται ξανά την πίστα οδηγώντας ένα από τα πρώτα μοντέλα

Το 2016, το Fiesta παραμένει πιστό στο πνεύμα του πρώτου μοντέλου, προσφέροντας μία δυναμική εξωτερική σχεδίαση, ανανεωμένο εσωτερικό και προηγμένες τεχνολογίες όπως σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC με φωνητική ενεργοποίηση και σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με χαμηλή ταχύτητα Active City Stop. Το Fiesta διατίθεται σε 3-θυρες και 5‑θυρες εκδόσεις και με μία γκάμα σύγχρονων, αποδοτικών κινητήρων, ανάμεσά τους ο βραβευμένος, χιλιάρης EcoBoost. Στη κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων φιγουράρει το Fiesta ST200 – το ισχυρότερο Fiesta παραγωγής στην ιστορία του μοντέλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.