Η παρουσία της Mercedes-Benz Ελλάς στην έκθεση Transport Show 2016

By  |  0 Comments

Με μία δυναμική εμφάνιση, παρουσίασε η Mercedes-Benz Ελλάς την ολοκληρωμένη γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων στην 2η Διεθνή Έκθεση Transport Show, η οποία πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας, 13-16/10/2016.

Πρωταγωνιστής του περιπτέρου, ήταν το νέο μέλος της οικογένειας της εταιρείας, το FUSO Canter. Με το FUSO Canter η MercedesBenz Ελλάς προσθέτει ένα μοναδικό ελαφρύ φορτηγό στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και διευρύνει ακόμη περισσότερο την πλούσια γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων.

Στην είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου, την παράσταση έκλεψε ένα κατακόκκινο Arocs 4251K. Το νέο Arocs συνδυάζει μοναδικά τη δύναμη, τη στιβαρότητα και την αποδοτικότητα, συνεχίζοντας έτσι θριαμβευτικά την άνω των 110 ετών παράδοση της Mercedes-Benz στα οχήματα του κατασκευών. Στο εσωτερικό της έκθεσης, η ναυαρχίδα των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz, το Actros 1853LS εντυπωσίασε τους επισκέπτες. Τεχνολογικά προηγμένο, με τη 2η γενιά κινητήρων OM 471, και δυνατό αποδίδοντας 530 hp και ροπή 2.600 Νm, ξεχώρισε με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά.

Φυσικά η γκάμα των βαρέων φορτηγών συμπληρώθηκε από Το Atego 1621 και το Antos 1930 με υπερκατασκευή βυτίου. Από το περίπτερο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ελαφρά επαγγελματικά της μάρκας. Φτιαγμένα για να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη μεταφοράς, τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Mercedes-Benz, με τους νέας γενιά κινητήρες Euro 6 προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων. Τα περιζήτητα ελαφρά όπως το ευέλικτο Citan, που καλύπτει τεράστιο εύρος απαιτήσεων για μεταφορές μέσα στην πόλη, το ευρύχωρο Vito, που προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε εργασία μεταφοράς, το κορυφαίο Sprinter, το καθαρόαιμο επαγγελματικό όχημα που έθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία του συμβάλλουν όχι μόνο στην κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και στη μείωση του συνολικού κόστους χρήσης. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα δυναμική γενιά τουριστικών λεωφορείων MercedesBenz και Setra, προδιαγραφών Euro VI. Από την πλευρά της Mercedes-Benz ξεχώρισε το Tourismo 15 RH, ενώ από την πλευρά της Setra το S 515 HD της σειράς ComfortClass 500, θέτοντας νέα πρότυπα στα θέματα της οικονομίας, της υψηλής ποιότητας, της άνεσης και της ασφάλειας. Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες AfterSales της OMNIplus οι ιδιοκτήτες και οδηγοί λεωφορείων MercedesBenz και Setra απολαμβάνουν εξειδικευμένες, αποκλειστικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προτάσεις και λύσεις.

Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz σε πραγματικές συνθήκες, απολαμβάνοντας μία μοναδική οδηγική εμπειρία

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.