Κυρίαρχη θέση της Autohellas Hertz και στη μίσθωση ελαφρών φορτηγών

By  |  0 Comments

Με τη νέα υπηρεσία  adVANtage Pro και επενδύσεις ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στο στόλο της ενισχύει την παρουσία της στον τομέα αυτό.

 Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στη 2η Διεθνή  Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics γεγονός που επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει η εταιρεία τόσο στον τομέα της Ενοικίασης όσο και της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Ελαφρών Φορτηγών.

Πιο συγκεκριμένα στη διάρκεια της Έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε τις ευέλικτές και ολοκληρωμένες λύσεις, Rent a Van και AdVANtage. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, που πρώτη εισήγαγε στην αγορά η Autohellas Hertz μετά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:

  • Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27€/ημέρα για μια 3ημερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.
  • Η υπηρεσία AdVANtage, αντίστοιχα, δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών,  πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

Η ιδιαίτερη απήχηση των παραπάνω υπηρεσιών οδήγησε την εταιρεία στη δημιουργία μιας ακόμη πρωτοποριακής υπηρεσίας σε αυτήν την κατηγορία, την adVANtage Pro.

Ο κ. Δημήτριος Μαγγιώρος (φωτό), Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz ανέφερε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς είμαστε για πολλές δεκαετίες η μεγαλύτερη  εταιρεία στον κλάδο ενοικίασης και μίσθωσης αυτοκινήτων στη χώρα, με σημαντικές καινοτόμες υπηρεσίες και προγράμματα. Εισήλθαμε πρώτοι στην κατηγορία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών και ήδη ο στόλος μας απαρτίζεται από περισσότερα από 1.500 οχήματα, τα οποία είναι σε θέση να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες και με εδραιωμένες συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες από όλους τους κλάδους. Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας θα προχωρήσουμε την προσεχή τριετία 2017-20 σε επενδύσεις  ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα των ελαφρών φορτηγών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής μας παρουσίας στο χώρο του επαγγελματικού οχήματος. Παράλληλα, επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο  των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με το λανσάρισμα της υπηρεσίας adVANtage Pro,  που απευθύνεται αποκλειστικά στους ελεύθερους επαγγελματίες, με κύρια πλεονεκτήματα τη χρηματοδοτική δυνατότητα που προσφέρει η Autohellas αλλά και τα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσιών που προσαρμόζονται ανά περίπτωση σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών

Λίγα λόγια για την υπηρεσία Operating Leasing

Η Autohellas Hertz, έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης , 49 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://www.hertz.gr/Company

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.