Τα εντυπωσιακά BMW M Performance Parts

By  |  0 Comments

Η ΒΜW Group Hellas σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο εκπαιδευτικό κέντρο της στον Ασπρόπυργο, παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τη σειρά των M Performance μοντέλων της, τα οποία τοποθετεί στη γκάμα της κάτω από την κορυφαία σειρά M. Και διαπιστώσαμε μία ακόμη φορά ότι τα αυτοκίνητα της BMW είναι συνώνυμα της οδηγικής ευχαρίστησης που προσφέρουν και των δυναμικών τους χαρακτηριστικών, όπως και της πολυτέλειας, της υψηλής τεχνολογίας και ασφάλειας.

Στην εκδήλωση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της βελτίωσης –αισθητικής και ισχύος- των μοντέλων της, με τα M Performance Parts,  τα οποία εδώ και μια πενταετία είναι διαθέσιμα για τους κατόχους των μοντέλων της φίρμας. Αυτό που τονίστηκε από τους εκπροσώπους της γερμανικής φίρμας είναι πως τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά πληρούν όλες τις εργοστασιακές προδιαγραφές, καθώς έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για το μοντέλα της και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς, ενώ φυσικά διαθέτουν και εγγύηση. Ο χαρακτήρας τους είναι εμπνευσμένος από το μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ η εξέλιξη γίνεται με τα στάνταρντ ποιότητας της BMW οπότε διατηρείται και η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου.
Ο Training Manager της BMW, Φώτης Τέμπελος (φωτό κάτω), ιδιαίτερα αναλυτικός και επιμελώς ενημερωτικός, υπερθεμάτισε την έντονη παρουσία ανθρακονημάτων στη σειρά των M Performance Parts, τονίζοντας πως η χρήση του βρίσκει εφαρμογή σε πολλά εξαρτήματα, από τα καλύμματα των καθρεπτών μέχρι και μέρη του πλαισίου. Παράλληλα εξήγησε τη διαδικασία δημιουργίας του ανθρακονήματος, που είναι παράγωγο του πετρελαίου και προσκάλεσε τους εκπροσώπους του τύπου να περιεργαστούν το υλικό.

ggk_5034

Στην εκδήλωση η BMW είχε φροντίσει να εκθέσει στους καλεσμένους της, τη BMW 420d (φωτό επάνω με τον Διονύση Λιβέρη) εφοδιασμένη με τα ανταλλακτικά της σειράς Μ καθώς και ένα MINI John Cooper Works, τα οποία μάλιστα ήταν διαθέσιμα και για ένα σύντομο test drive.  Όσον αφορά τις τιμές, αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια τμήματα από ανθρακόνημα όπως είναι τα καλύμματα των καθρεπτών στα 439 ευρώ έκαστο, το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα στα 1.737 ευρώ, η μικρή πίσω αεροτομή στα 661 ευρώ και ο πίσω διαχύτης στα 692 ευρώ (τιμές λιανικής με Φ.Π.Α.).

Τέλος πραγματοποιήθηκε και περιήγηση στο κέντρο διανομής ανταλλακτικών, που απασχολεί 13 εργαζόμενους, στεγάζεται στον ίδιο χώρο εδώ και μια δεκαετία, και διαθέτει ποσοστό διαθεσιμότητας που αγγίζει το 88%. Η BMW έχει στοκ αξίας κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ μόνο στην Αθήνα. Επίσης οι επείγουσες παραγγελίες έχουν χρονικό ορίζοντα 24 ωρών με τα ανταλλακτικά να έρχονται από τη Γερμανία. Το ποσοστό λαθών αποστολής είναι στο 0.04%!

ggk_4847

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.