Το Dunlop Sport Maxx RT2 στο Mini Clubman

By  |  0 Comments

Η Dunlop είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία καινούρια πρώτη τοποθέτηση στο Mini Clubman. Το τελευταίο μοντέλο του εξάπορτου οχήματος θα έρθει εξοπλισμένο με το νέο θερινό ελαστικό τύπου Dunlop Ultra-High Performance (UHP), το Sport Maxx RT2 σε διάσταση 225/45R17 94W XL. Αυτό το ελαστικό φέρει σήμανση που καταδεικνύει  ότι έχει εγκριθεί από την Mini ως Εργοστασιακός Εξοπλισμός των οχημάτων της.

Παραμένοντας πιστοί στο DNA της Dunlop, το συγκεκριμένο ελαστικό αναπτύχθηκε βάσει της  φιλοσοφίας “Forever Forward”, που στοχεύει στη δημιουργία συναρπαστικών οδηγικών εμπειριών. Η μακρά αγωνιστική κληρονομιά της Dunlop, που συμπεριλαμβάνει νίκες σε πολυάριθμους ανοιχτούς διαγωνισμούς αντοχής, έχει υπάρξει μεγάλη πηγή έμπνευσης κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του νέου Sport Maxx RT2. Το ελαστικό παρέχει άριστη πρόσφυση και ακρίβεια στις στροφές, καθιστώντας το μία καλή επιλογή για τους οδηγούς που αναζητούν μία συναρπαστική βόλτα.

Συνδυασμένο με το νέο Mini Clubman, το Dunlop Sport Maxx RT2 προορίζεται να διατηρήσει το κράτημα και τις επιδόσεις τόσο σε στεγνό όσο και βρεγμένο οδόστρωμα, βελτιώνοντας την οδηγική απόλαυση σε ένα εύρος περιστάσεων, χωρίς να υπονομεύει την ποιότητα της οδηγικής εμπειρίας. Αυτά τα αποτελέσματα οφείλονται στο πέλμα τεχνολογίας Evolutionary Tread που παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση και ακρίβεια στις στροφές.

Ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop για την επιχειρησιακή μονάδα Πρώτης Τοποθέτησης, Επιβατικών ελαστικών EMEA, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιλεγήκαμε από την Mini γι’ αυτό το μοντέρνο και εξαιρετικό όχημα. Το Dunlop Sport Maxx RT2 είναι το τέλειο ταίρι για ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει καθημερινή πρακτικότητα με οδηγική ευχαρίστηση”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.