Το Piaggio Wi-Bike με όφελος 400 ευρώ

By  |  0 Comments

Το  Piaggio Wi-Bike είναι ένα εντελώς νέο όχημα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις μετακίνησης και γεννήθηκε μέσα από τη μοναδική παράδοση στυλ και τεχνολογίας του Ομίλου Piaggio. Μία καινοτομική πρόταση, που συνδυάζει την ελευθερία και την απλότητα της μετακίνησης με την ποιότητα ζωής και τον σεβασμό για το περιβάλλον. Το Piaggio Wi-Bike υπερβαίνει την έννοια του ποδηλάτου με υποβοήθηση πεταλιού, πρόκειται για ένα όχημα που παρέχει καινοτόμες λειτουργίες και νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης μεταξύ του ποδηλάτη, του οχήματος και του περιβάλλοντος.

Με το WiBike η Piaggio δίνει μία νέα διάσταση στην προσωπική μετακίνηση:

*      Κομψός σπορ σχεδιασμός από το Κέντρο Στυλ της Piaggio, που συνδυάζει τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιταλικού σχεδιασμού με τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης.

*      Πλαίσιο κατασκευασμένο εξολοκλήρου από αλουμίνιο με σαφή σπορ χαρακτήρα, με πιρούνι απορρόφησης των κραδασμών, επίσης από αλουμίνιο.

*      Μοτέρ κατασκευής Piaggio, τοποθετημένο στο κέντρο του ποδηλάτου, σε αξονική διαμόρφωση με τα πετάλια. Η απόδοση είναι περιορισμένη στα 250W (και μέγιστη ταχύτητα 25 km/h) προκειμένου να συμμορφώνεται πλήρως με τη νομοθεσία για τα υποβοηθούμενα ποδήλατα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν απαιτείται πινακίδα κυκλοφορίας ή κράνος, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποδηλατόδρομους και περιοχές περιορισμένης κυκλοφορίας.

*      Μπαταρία ιόντων-λιθίου 400 Wh, που παρέχει ιδιαίτερα μεγάλη εμβέλεια. Βρίσκεται κομψά τοποθετημένη κάτω από τη σέλα, ακολουθώντας τον κάθετο σωλήνα του σκελετού.

*      Οθόνη τελευταίας γενιάς με τεχνολογία NFC (Near Field Communication) για αυτόματη ενεργοποίηση κοντά στη μονάδα ελέγχου.

*      Θύρα USB, για φόρτιση smartphone ή ενημέρωση λογισμικού.

*      Υψηλό επίπεδο ασφάλειας: Οι μονάδες του ταμπλό ελέγχου, της μπαταρίας και του μοτέρ συνδέονται μέσω μοναδικού κωδικού και λειτουργούν μόνο εφόσον επικοινωνούν μεταξύ τους.

*      Ιμάντας κίνησης, σε συνδυασμό με ένα εξελιγμένο αυτόματο σύστημα συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης, με ηλεκτρονική υποβοήθηση ώστε να διασφαλίζεται πάντα η βέλτιστη δυνατή σχέση μετάδοσης μεταξύ των σχεδόν άπειρων συνδυασμών. Εναλλακτικά διατίθεται ένα συμβατικό, υψηλής ποιότητας σύστημα τελικής μετάδοσης κίνησης με αλυσίδα και 9 ταχύτητες.

*       Τεχνολογία PMP (Πλατφόρμα Πολυμέσων Piaggio) για ενσωμάτωση των λειτουργιών του Wi-Bike στο smartphone σας μέσω Bluetooth. Καλύπτει κάθε πτυχή της διαχείρισης δεδομένων: από απλή παροχή πληροφοριών χρήσης έως λειτουργίες σχετικές με fitness που μετατρέπουν το Wi-Bike σε εργαλείο εκγύμνασης που σας βοηθά να παρακολουθείτε τα δεδομένα του σώματός σας και να πετυχαίνετε τους στόχους σας όσον αφορά τους καρδιακούς παλμούς ή την κατανάλωση θερμίδων.

91-wi-bike

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.