Χρονιά βραβείων για την Bentayga

By  |  0 Comments

·         12 παγκόσμια βραβεία ·         Αναγνώριση για την απαράμιλλη πολυτέλεια, την πρωτοποριακή τεχνολογία και την      σχεδίαση·         Η αύξηση της ζήτησης οδηγεί στην αύξηση της παραγωγής·         Η Bentayga διαθέσιμη σε κάθε αγορά 

Ένα χρόνο μετά την παραγωγή της πρώτης Bentayga από την γραμμή παραγωγής και ήδη το μοντέλο έχει λάβει  πολλές διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση.  Η Bentayga σχεδιάστηκε για να είναι το πιο γρήγορο και πολυτελές SUV του κόσμου και έχει αναγνωριστεί για το υψηλό επίπεδο πολυτέλειας, τον κομψό, διαχρονικό του σχεδιασμό, τις off – road επιδόσεις και την προηγμένη τεχνολογία του.
Σχολιάζοντας την αυξημένη ζήτηση για την Bentayga, ο Wolfgang Dürheimer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley Motors, σχολίασε: “Αυτή η ξεχωριστή αναγνώριση ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας και θέτει την Bentley Bentayga σαν σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη πολυτέλεια. Η αντίδραση των πελατών μας ήταν αξιοσημείωτη. Έχουμε αύξηση της παραγωγής και μείωση του χρόνου αναμονής για την παράδοση των μοντέλων στους πελάτες, αφού έχουν κατασκευαστεί πάνω από 5.500 του πολυτελούς SUV το 2016. Οι παραδόσεις έχουν ξεκινήσει και στις 56 αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε τόσο εμείς, όσο και οι αντιπρόσωποί μας και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών μας. ”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.