Εκπομπή Car Plus στο SBC

By  |  0 Comments

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στις 22:00, ανάβει το πράσινο φως της εκπομπής “Car Plus” μέσα από την τηλεόραση του SBC.
Στο τιμόνι της νέας εκπομπής αυτοκινήτου του SBC, που έρχεται να συμπληρώσει τα δεδομένα στην ενημέρωση της αυτοκίνησης, θα είναι οι Νίκος Τσάδαρης και Ηλίας Ματζαβάς, οι οποίοι συναντιούνται και πάλι…τηλεοπτικά, μετά τον Μάιο του 1998! Τότε ολοκλήρωσε τον κύκλο της η εκπομπή του Antenna «Από τη θέση του οδηγού» την οποία παρουσίαζε ο αείμνηστος Άρης Σταθάκης.

Συνοδηγός τους τώρα, θα είναι το έμπειρο επιτελείο του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας.
Κάθε εβδομάδα, η ημίωρη εκπομπή “Car Plus”, θα παρουσιάζει όλα τα νέα από τον κλάδο του αυτοκινήτου και, όχι μόνο. Νέα μοντέλα, διεθνείς εκθέσεις, οδική ασφάλεια τα μεγέθη της αγοράς, αλλά και τα χρηματοοικονομικά προγράμματα των εταιρειών θα «μπαίνουν στο δρόμο» της εκπομπής.
Από το πολυθεματικό μαγκαζίνο δε θα λείπει η ενημέρωση για τις κρατικές προμήθειες οχημάτων, τα διόδια, τις συμβάσεις με παραχωρησιούχους, τις ασφαλιστικές και τη φορολογική πολιτική.
Aπό την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κάθε Τρίτη στις 22:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 10:30, η αυτοκίνηση πατάει γκάζι στην τηλεόραση του SBC.

Το πρόγραμμα του SBC προβάλλεται μέσω DIGEA από την ψηφιακή συχνότητα UHF54, πανελλαδικά μέσω του OTE TV αλλά και διαδικτυακά ΕΔΩ.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.