Η Prime Insurance στηρίζει την Αμυμώνη

By  |  0 Comments

Η Prime Insurance ενισχύει το κοινωνικό της έργο, υποστηρίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικά τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Φέτος στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως & πρόσθετες αναπηρίες Αμυμώνη.

Προσφέρει 2€ για κάθε νέο συμβόλαιο Υγείας που θα εκδοθεί από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου, στα παιδιά με εγκεφαλικές και άλλες σοβαρές παθήσεις του συλλόγου Αμυμώνη. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα υποστηριχθούν λειτουργικές ανάγκες καθώς και ανάγκες της Στέγης Yποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη» όπου στεγάζονται τα παιδιά του συλλόγου.

Τα παιδιά είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου και η Prime Insurance προσπαθεί πάντα να είναι δίπλα τους, ειδικά σ’εκείνα που μας έχουν πραγματική ανάγκη, ενώ η χαρά που της επιστρέφεται μέσα από τις μικρές αλλά σταθερές δράσεις που κάνει για να τα στηρίξει, είναι τεράστια!

1

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.