Ρεκόρ επισκεπτών στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016

By  |  0 Comments

Οι συνέπειες από την οικονομική κρίση και οι δυσκολίες, δεν στάθηκαν ικανές να μειώσουν την προσέλευση των επισκεπτών στην Έκθεση Αυτοκινήτου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016” και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχίακατά γενική ομολογία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, την φετινή έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 77.000 φίλοι του αυτοκινήτου! Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ, που επιβεβαιώνει την αγάπη των Ελλήνων για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία.

Αξίζει να τονισθεί, ότι η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών εκτιμήθηκε από όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στην φετινή έκθεση. Οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων σε δηλώσεις τους, αναφέρθηκαν στο θερμό ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα νέα αυτοκίνητα και επεσήμαναν, τον υψηλό αριθμό παραγγελιών που πήραν από τους επισκέπτες κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Αναμφισβήτητα, η φετινή διοργάνωση ενδυνάμωσε την επικοινωνία των εισαγωγέων αντιπροσώπων με τους υποψήφιους αγοραστές δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν άμεση σύγκριση των μοντέλων που εξυπηρετούν και πληρούν τις ανάγκες τους. Επίσης, ήταν μια καλή ευκαιρία, για να συνομιλήσουν οι επισκέπτες με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να ενημερωθούν πλήρως για τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά τον τρόπο υπολογισμού των τελικών τιμών πώλησης. Οι πωλητές εξήγησαν αναλυτικά ότι πλέον τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα των αυτοκινήτων, δεν παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής τιμής. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αγοράστηκε μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού με κινητήρες αναβαθμισμένου τεχνολογικού υπόβαθρου.

Όταν έκλεισαν οι προβολείς της “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016” το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2017.

Η μια και μοναδική μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ”, πέρασε στην ιστορία σαν μια από τις πλέον επιτυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.

aftokinisi2

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.