Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο: Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος

By  |  0 Comments

Με τη διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ Mr. KTEO στη Γέφυρα Ασπροπύργου, ξεκίνησαν οι διεργασίες του αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο.

Όλα είναι έτοιμα για το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο, που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου στις 09:00 από τη Νέα Πέραμο Μεγάρων, όπου και θα τερματίσει περίπου 7 ώρες αργότερα.

Στο μεταξύ, τα πληρώματα και τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα πέρασαν το απόγευμα της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου από τη διαδικασία Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, που φιλοξενήθηκε ιδανικά, όπως και πέρυσι, στις εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ Mr. KTEO, στη Γέφυρα Ασπροπύργου. Από τη διαδικασία του Διοικητικού Ελέγχου πέρασαν 44 πληρώματα, ενώ από τον Τεχνικό Έλεγχο πέρασαν 40 αυτοκίνητα, αφού 4 εξ αυτών θα περάσουν από Έλεγχο Εξακρίβωσης αύριο το πρωί στη Νέα Πέραμο.

Ο καιρός αποτελεί κάθε χρόνο τον σημαντικότερο ρυθμιστή του αγώνα, κάτι που μάλλον θα αλλάξει φέτος, καθώς όλα δείχνουν ότι μετά από πολύ καιρό το Ράλλυ Παλάδιο θα είναι στεγνό, γεγονός που χαροποιεί τους συμμετέχοντες, όπως φάνηκε από τις απόψεις που εξέφραζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις, κατά τη διάρκεια του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου.

Υπενθυμίζεται, πως το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο αποτελείται από 7 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 50,36 χιλιομέτρων, ενώ αποτελεί τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και τον τελευταίο φετινό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, έχοντας ταυτόχρονα την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, της Δημοτικής Κοινότητας και του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Start Line, θα υπάρχει ειδική σελίδα με Live ενημέρωση από τον αγώνα και όλα τα νέα από τις Ειδικές Διαδρομές και το Service Park στη Νέα Πέραμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.