Το νέο Suzuki S-CROSS στο Leroy Merlin

By  |  0 Comments

Το πλήρως ανανεωμένο S-CROSS θα βρίσκεται στο κατάστημα Leroy Merlin στο Μαρούσι, από σήμερα έως τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην επίσκεψή σας εκεί.

Το S-CROSS θα σας περιμένει όλους, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μαζί με τους ειδικούς συνεργάτες της μάρκας. Η έμπειρη ομάδα , θα σας παρέχει κάθε πληροφορία σχετικά με το νέο μοντέλο. Αλλά και το πώς μπορείτε να κάνετε μέρος της ζωής σας, τη σκληροτράχηλη εξωτερική εμφάνιση, την ποιοτική πρακτικότητα, την αδιαπραγμάτευτη ικανότητα κίνησης, την οικονομία, τις επιδόσεις και τον δυναμικό χαρακτήρα, του ανανεωμένου S-CROSS.

Παράλληλα, θα σας δοθεί η δυνατότητα, να εξασφαλίσετε ένα Κουπόνι TestDrive για να πραγματοποιήσετε μια οδηγική δοκιμή με το νέο S-CROSS στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Suzuki και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε 2 Δωροεπιταγές αξίας €100 για αγορές από την αλυσίδα καταστημάτων Leroy Merlin!

Η ομάδα θα βρίσκεται στο κατάστημα Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 73) τις καθημερινές από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ, τα Σάββατα (5 και 12/11) από τις 10.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ και την Κυριακή (6/11) από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 18.00 το απόγευμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.