Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος… μέρος 1ο

By  |  0 Comments

Με τη διαδικασία του Ελέγχου Εξακρίβωσης στο Ι ΚΤΕΟ “MyKTEO” για τα πληρώματα εντός Αττικής, ξεκίνησε σήμερα το Ράλλυ Regularity Αναβάσεων.

Το Ράλλυ Regularity Αναβάσεων διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, με τη διαδρομή να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, διάσημες αναβάσεις όπως η Ανάβαση Πάρνηθας ή η Ανάβαση Διονύσου, που έχουν υπάρξει σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο αγώνας αποτελεί τον 7ο και τελευταίο φετινό γύρο του Πρωταθλήματος Ράλλυ Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων και προσέλκυσε τη συμμετοχή 47 πληρωμάτων. Το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες που προέρχονται από την Αττική περιλάμβανε Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, που διεξήχθη στις ιδιαίτερα φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ “MyKTEO” στη Λεωφόρο Κηφισού, στην περιοχή του Αιγάλεω. Το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, η συνέχεια θα δοθεί με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο για τους συμμετέχοντες εκτός Αττικής πριν δοθεί η Εκκίνηση, που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.).  Έπειτα από 5 Regularity Ειδικές Διαδρομές με 12 μετρήσεις και συνολικό μήκος 120 χιλιομέτρων στην Ανατολική Αττική, την Πεντέλη και την Πάρνηθα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στις 15:00 στο Καζίνο Πάρνηθας  και λίγη ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής, στο Ξενοδοχείο Parnis Palace (20ό χιλιόμετρο Λεωφόρου Πάρνηθος, Αχαρνές).

Όλα είναι έτοιμα για την περιπλάνηση σε αγαπημένες διαδρομές της Αττικής, ορισμένες από τις οποίες έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους ελληνικούς αγώνες. Το γεγονός μάλιστα πως αυτή η περιπλάνηση θα γίνει με πανέμορφα, ιστορικά αυτοκίνητα παραγωγής από το 1960 έως το 1990, ξυπνά όμορφες μνήμες και προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους παλιούς, αλλά και στους νεότερους θιασώτες της αυτοκίνησης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.