Το ελληνικό πλήρωμα Δριβάκος – Μπαντέ στο Rallye Monte Carlo με Honda Civic Type-R

By  |  0 Comments

Για 4η χρονιά το Ελληνικό πλήρωμα με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ, θα συμμετάσχει με Honda Civic Type-R, της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.,  Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda στην Ελλάδα, στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθήματος Ράλλυ για το 2017, το 85ο Rallye Automobile Monte Carlo.

To 85ο Rallye Automobile Monte Carlo, ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 16-22 Ιανουαρίου 2017 με εκκίνηση την Place du Casino in Monte Carlo και τερματισμό την Place du Palais. Ο αγώνας του 2017 περιλάμβάνει  17 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 382.65 χιλιομέτρων. H εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18/1. Στο 1ο σκέλος στις 19/1 ο αγώνας περιλαμβάνει 2 νυκτερινές ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 46,74 χλμ., στο 2ο σκέλος στις 20/1 ο αγώνας περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές μήκους 160,8 χλμ., στο 3ο σκέλος στις 21/1 έχει 5 ειδικές διαδρομές μήκους 121,39 χλμ και στο 4ο σκέλος στις 22/1 περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές μήκους 57,72 χλμ.

Ο οδηγός του Honda Civic Type–R Δημήτρης Δριβάκος δήλωσε:« Το 85ο Rallye Automobile Monte Carlo είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Οι δύο πρώτες ειδικές διαδρομές είναι πολύ δύσκολες αφού πραγματοποιούνται το βράδυ με τη 2η Ε.Δ. να έχει εκκίνηση στις 22:57 το βράδυ με πολύ κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και νιώθω ικανοποιημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου μου. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση καθώς φέτος για πρώτη φορά  έχουμε και την υποστήριξη με τις ευχές και τις υπογραφές στο φτερό του Type-R των εννέα Ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών που συμμετείχαν στην εκδήλωση της εταιρείας μας στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 8 Δεκεμβρίου 2016. »

Χορηγοί του Honda Civic Type-R εκτός από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.. -Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda στην Ελλάδα είναι η ιταλική εταιρεία λιπαντικών ERG, η εταιρεία Ital Lines μεταφορές-logistics, η Ευρώπη Ασφαλιστική, οι μπαταρίες Faal, τα τιμόνια Lizarde και τα αγωνιστικά καύσιμα Panda.

Tο επιτελείο της Honda Team Εrg πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών: Μανώλη Θρουβάλα, Νίκο Θρουβάλα, Πέτρο Βασιλείου, Σωτήρη Φωτόπουλο και Θοδωρή Κρατημένο (φυσικοθεραπευτής ομάδος).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Honda Civic TypeR3

Κινητήρας:                             Κ20Ζ4-4κύλινδος εν σειρά  με κυβισμό 1998 cm3

Μεγ. Ισχύς :                           > 270PS @ 8500 rpm

ECU :                                     Efi Euro 4

Κιβώτιο Ταχυτήτων :           Sadev σειριακό (6+1)

Μετάδοση:                             Διπλόδισκος συμπλέκτης, διαφορικό                                                                   περιορισμένης ολίσθησης (LSD)

Ανάρτηση :                          Ρυθμιζόμενη X-Treme Tech

Φρένα :                                  Brembo 328/278, αεριζόμενα

Αγωνιστική κατηγορία :       A7/R3

Πρωτάθλημα :                       Intercontinental Rally Championship

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.