27ο Αττικό Ράλλυ στις 4-5/3 (upd)

By  |  0 Comments

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, η γνωστή Α.Λ.Α., ενημερώνει ότι  το «27ο Αττικό Ράλλυ 2017», που έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εγκρίσεων.

Ο Αγώνας περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου / Περιφερειακό Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το υπό έγκριση πρόγραμμα του Αγώνα, θα γίνει σε δύο σκέλη: 1ο σκέλος το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και 2ο σκέλος την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Το συνοπτικό πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής: Α. Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017:  Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα τερματίσει στις 22:06.  Η «Ειδική Διαδρομή ΠΕΝΤΕΛΗ» μήκους 7,2 χλμ θα είναι νυχτερινή και θα γίνει δύο φορές στη γνωστή ασφάλτινη περιφερειακή οδό με κατεύθυνση από Άγιο Πέτρο προς Πεντέλη.  Επισημαίνεται ότι η «Ειδική Διαδρομή Πεντέλη» θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα θεατών από τις 17:30 και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιζομένου, δηλ. περίπου μέχρι τις 23:30. Β. Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017:  Το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει από την Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη) στις 8:20 το πρωί και θα κατευθυνθεί προς Γραμματικό για την πρώτη ειδική διαδρομής της ημέρας.  Η «Ειδική Διαδρομή ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ» μήκους 15,9 χλμ περίπου θα είναι η επίσης γνωστή ασφάλτινη οδός λίγο μετά το Γραμματικό προς Σέσι. Θα γίνει τρείς φορές με κατεύθυνση από Γραμματικό, διασταύρωση προς Σέσι, και μέσω της οδού Πρ. Ηλία στο Γραμματικό (οδός Κοτρωνίου). Η τελευταία «Ειδική Διαδρομή Γραμματικό» είναι με καθεστώς Power Stage.  Επισημαίνεται ότι η «Ειδική Διαδρομή Γραμματικό» θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα θεατών από τις 7:30 το πρωί και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιζομένου, δηλ. περίπου μέχρι τις 14:30. Ο τερματισμός του αγώνα και η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνουν στο Γραμματικό. Service Park θα λειτουργήσουν το Σάββατο στην Πεντέλη και την Κυριακή στον Μαραθώνα (parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων).

Η Α.Λ.Α. έχει αθλοθετήσει, πέραν των προβλεπόμενων από την ΟΜΑΕ, τα παρακάτω:

  • Στο πλήρωμα που θα τερματίσει και θα έχει επιτύχει τον ταχύτερο συνολικό χρόνο στις δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές θα απονεμηθούν κύπελλα.
  • Στο πλήρωμα που θα τερματίσει και θα έχει επιτύχει τον ταχύτερο συνολικό χρόνο στις τρεις ημερήσιες ειδικές διαδρομές θα απονεμηθούν κύπελλα.
  • Στο πρώτο από τα πληρώματα Μελών Α.Λ.Α.,(εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον έξη αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν κύπελλα.
  • Στο πρώτο πλήρωμα «ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ» (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον έξη αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν κύπελλα.
  • Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), συνεκτιμώντας τα δεδομένα, τις δυνατότητες και τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί, ανακοινώνει τα παρακάτω: Α. Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα τερματίσει στις 22:06. Το Service Park δεν θα γίνει στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις Πεντέλης, αλλά στο Parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας). Επισημαίνεται ότι αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται από ώρα 15:00 (λήξη αναγνωρίσεων) να κινηθούν στην Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη». Η διαδρομή αυτή θα επιτηρείται συνεχώς από την Οργάνωση. Η Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 17:30 μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 23:45. Β. Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017: Το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει από το Parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας).στις 9:30 το πρωί και θα κατευθυνθεί προς Γραμματικό για την πρώτη ειδική διαδρομής της ημέρας. Επισημαίνεται ότι η Ειδική Διαδρομή «Γραμματικό» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 8:30 το πρωί και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 16:15. Γ. Αποκλειστικά για τα εκτός Αττικής πληρώματα, η Οργάνωση παρέχει δωρεάν μία διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου που θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Στο ίδιο ξενοδοχείο θα εξασφαλισθεί έκπτωση για επιπλέον διανυκτερεύσεις ή δωμάτια.
  • Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), ανακοινώνει ότι αποκλειστικά για τα εκτός Αττικής πληρώματα, παρέχεται δωρεάν μία διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου «Νηρεύς» στον Μαραθώνα. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνον για το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2017. Έχει επίσης εξασφαλισθεί προσφορά για επιπλέον διανυκτερεύσεις ή δωμάτια στην τιμή των 20 ευρώ ανά άτομο με πρωϊνό σε δίκλινο δωμάτιο. Παραμονή σε μονόκλινο δωμάτιο χρεώνεται 30 ευρώ. Οι αγωνιζόμενοι εκτός Αθηνών θα πρέπει μέχρι την λήξη του Τεχνικού Ελέγχου να δηλώσουν στην Γραμματεία τα ονόματα των ατόμων που θα διανυκτερεύσουν, προκειμένου να παραλάβουν το ειδικό σημείωμα της δωρεάν διανομής, Το σημείωμα αυτό θα πρέπει να παραδώσουν στην reception του ξενοδοχείου για να παραλάβουν το κλειδί του δωματίου τους. Επισημαίνεται ότι χωρίς το ειδικό σημείωμα το ξενοδοχείο θα τους κάνει κανονική χρέωση στο όνομά τους. Οι λοιποί αγωνιζόμενοι που επιθυμούν διανυκτέρευση/εις με τιμές προσφοράς θα πρέπει να το δηλώσουν στην Γραμματεία του αγώνα μέχρι την λήξη του κανονικού Τεχνικού Ελέγχου (Παρασκευή 3/3/2017 ώρα 21:00), προκειμένου να σταλεί στο ξενοδοχείο βεβαίωση ότι συμμετέχουν στον αγώνα. Οι κρατήσεις δωματίων θα γίνουν αποκλειστικά από τους ενδιαφερόμενους, είτε τηλεφωνικά (22940 91214, 22940 97976), είτε με fax (22940 93486), είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα (info@nireushotel.gr). Η Α.Λ.Α. δεν θα αναλάβει να κάνει κρατήσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.